2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخوای بخری؟ من انداختمش دور ازبس بدم میاد دورم چیز اضافی باشه اون موقعم ازین کوچولوها خریدم که فام ...

اره گوشه خونم خالی هس اخه.شوهرم میگه ی گلدون طبیعی شیک بخر.میترسم نتونم بهش برسم خشک بشه

من آن گلبرگ مغرورم......

من ویترین نزاشتم اصلا کنار مبل سلطنتیا ساعت ایستاده گذاشتم فقط خیلیم شیکه کلا از ویترین بدم میاد 

ولی قشنگ شت کنی خوشگله هم من چون خونم خیلی بزرگ نیس بهش فکرم نمیتونم بکنم ولی بهت پیشنهاد میکنم جدیدتر و مناسبتر بخری 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
اره گوشه خونم خالی هس اخه.شوهرم میگه ی گلدون طبیعی شیک بخر.میترسم نتونم بهش برسم خشک بشه

لااقل کنسول بخر یا ساعت ایستاده یا یه چیز جذاب دیگه اخه هر روز باید دستمال بکشی ظرفها و بوفه رو، کی حالشو داره   

من اصلا خوشم نمیاد چیزی توی دست و پام باشه مبل و میزشم میخوام بندازم دور  

لااقل کنسول بخر یا ساعت ایستاده یا یه چیز جذاب دیگه اخه هر روز باید دستمال بکشی ظرفها و بوفه رو، کی ...

کنسول و گرامافون دارم.ساعت ایستاده دوس ندارم تو فکرم لوستر سالنی هم هس وای لامصب گرونه

من آن گلبرگ مغرورم......
من ویترین نزاشتم اصلا کنار مبل سلطنتیا ساعت ایستاده گذاشتم فقط خیلیم شیکه کلا از ویترین بدم میاد&nbs ...

ممنون عزیزم.باحرفاتون نظرم داره عوض مبشه😁

من آن گلبرگ مغرورم......