2777
2789
عنوان

پسرم بدخواب و بیقراره

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 24 پست
اره دقیقا مثل پسر شماس افتضاحه از همون اول همینطوری حتی روزاهم که میخوابه بینش بیدار میشه بخاطر خواب ...

جمعه پسرم مریض شد.بردمش پزشک عمومی پرومتازین داد.منم ندادمش.بنظرت دلیلش چیه؟دیگه حالم داره ازین زندگی بهم میخوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من ۱۳.۵ ماهشه.چی بگم ک دلم خونه.تو میگی بعضی شبا.پسر من هرررر شب هر شب هرشب هرشب.دهن منو سرویس ک ...

پسر منم شبها برای شیر خوردن خیلی بیدار میشه. درک میکنم واقعا سخته کم خوابی خیلی اذیت میکنه آدمو مخصوصا که شاغلم هستی

چندتا دندون داره؟

چهارتا داره فک نکنم مال دندون باشه اخه تو این ۱۳ ماه نشده یه شب واسه دلخوشی خوب بخوابه دارم دیوونه میشم هرکی میبینه تعجب میکنه مامانم میگه عجیبه من ۴تا بجه بزرگ کردم یکیشون اینجوری نبوده

پسر منم ۳ ۴ ماهه اینه.والله خسته شدم.۸ تا جلو دندون در اورد.الان داره عقب و بالا هم چپ هم راست یکی د ...

ان شاالله دندوناش در بیاد و برای دندون باشه چون ۵ شهریور ۱ ساله میشه و دندون در نیاورده هنوز😔

البته بعضی ها خیلی زودتر دندون در میارن و بعضی بچه ها هم دیر تر ولی شنیدم تا ۱۳ ماهگی اشکال نداره نم ...

خواب پسر شما خوب شد؟پسر منم ۶ ماهشه هرشب برای خوابیدن اذیت میکنه بعدم ک میخوابه هرنیم ساعت بیدار میشه