سلام دوستان امشب تولد خواهرم بود شوهرمم فوتبال بود خاله هامم مهمون بودن... تولد و که گرفتیم شوهرمم اومد خلاصه داشتیم کیک و قاچ میزدیم که شوهرممم یهو با عصبانیت چندبار با تندی گفت بریم و.... فردا هم عروسی داریم...قاطی کرد از در رفت بیرون تا رفتم پیشش با تندی اومد طرفمو گفت بابات چرا این حرکت و کرد.... تازه چیز خاصی نبود ...کلی آبروریزی شد شوهر خالم رفت دنبالش بابامم رفت خوابید کلا همه چی و بهم ریخت گفت پسرمو بر میدارم و میرم تو هم خونتون بمون همه چی تمومه کلی فحش داد البته کسی متوجه نمیشد همه اینا تو حیاط بود😢😢 وقتی هم اومدیم خونه کلی جنگ و دعوا کردیم...بچه ها خیلی داغونم بخدااا کار همیششع تا چشمش به چهار نفر میخوره یاغی میشه احترام هم اصلا سرش نمیشه خیلی منو امشب اذیت کرد احساس میکنم دیگه همه چی باید تموم بشه ...پسرم چهار ماهشه این دفعه چندم بود که این رفتارارو میکرد چندبار جنگ و دعوا کردیم حتی کار به جدایی کشید اما باز برگشتیم...
پیج اینستام و ببینید😍😍پر از کارهای خوشگل برا هدیه،منزل ،سالگرد،تولدو....👈@gallery_modern0آخرش صفر هم داره 🤣اينجا بد نوشته ميشه
بهش بگو مهمونی فرداشب میام ولی عین رفتارتو باهات میکنم تابفهمی مزشو ولی نکن انا در کل مشکل خود کم بینی داره یاشاید از خانوادش دوره احساس تنهایی میکنه ولی مطمعنا مشکل روانیه باهاش حرف بزن
دلیل این رفتارش رو پیدا کن شاید کمبود داره اگه میتونی زندگیت رو بساز و شوهرتو درمان کن
بخدااا خسته شدم هرچی حرف میزنم باهاش فایده نداره وقتی همه چی خوب پیش میره و زندگی ایده آلی داریم یهو همه چی بهم میریزه دست بزن پیدا میکنه موجی میشه کاش پسرم مرد بود و ازم دفاع میکرد😭😭😭خیلی بی چشم روئه هیچ محبتی از خانوادم و نمیبینه انگار نه انگار
پیج اینستام و ببینید😍😍پر از کارهای خوشگل برا هدیه،منزل ،سالگرد،تولدو....👈@gallery_modern0آخرش صفر هم داره 🤣اينجا بد نوشته ميشه
هیچی انگار شوهر خالم به شوهرم گفته زمین خریدی بابامم با اشاره گفته گفته بخر نیس ...شوهر خالمم خندیده نیگه چرا مسخرم کردن خیلی داغون شدم یعنی هر دفعه این بساطشه که حال گیری کنه ...قلبم درد گرفته...کاش از زندگیم محو میشد دیگه واقعا خسته شدم ازش درک و فهم پایین داره ...مثلا نمیگه عکس العمل نشون ندم برم خونه بعد به من بگه همون جا حرکات مزخرف میکنه