مامانآرن مدیر استارتر عضویت: 1398/05/31 تعداد پست: 180 عنوان پسرم فاویسم داره ابروها مو رنگ کردم!!!کسی بوده مث من؟ 3622 بازدید | 21 پست بعد زنگ کردم سرچ کردم نوسته اکسیدان ضرره فقط ابروهامو رنگ کردم. کسی تجربه ی مشابه داشته؟پسرم نزدیک ۶ماهشه شیر خودمو میخوره. بخاطر شیر دادن میگم. غذا مبخوریم بعد چتد ساعت میره تو شیر مادر؟ساعت ۶ عصر رنگ گذاشتم. الانم بهش شیر دادم. تا کی بدوشم بندازمش 1398/05/31 | 03:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامانآرن مدیر استارتر عضویت: 1398/05/31 تعداد پست: 180 فک نکنم کسی باشه این وقت شبولی از فکر و خیال نمی تونم بخوابم. نگران شدم
71sana عضویت: 1397/03/31 تعداد پست: 989 نه بابااااا اثر نداره كههههههوالا ما هم فاويسم بوديم مامانمون سيگارم ميكشيد تو شير دادن هيچيمونم نشدفاويسم بيماري اكتسابي نيست عزيزم ژنتيكه
ماهتیتی2 عضویت: 1397/11/10 تعداد پست: 431 حساسیت به باقالی و بعضی چیزای دیگه سلام. پسر منم بنویسم داره .من از دکتر پرسیدم گفت اصلا ربطی نداره و تنها بعضی داروها و انتی بیوتیک ها رو نباید استفاده کنند پسرم چهار ماهه بود من موهامو رنگ کردم .الان هم ده ماهشه بازم رنگ کردم بمون پای چیزی که بهش اعتقاد داری حتی اگه مجبور باشی تنها وایسی
مامانآرن مدیر استارتر عضویت: 1398/05/31 تعداد پست: 180 نه بابااااا اثر نداره كهههههه والا ما هم فاويسم بوديم مامانمون سيگارم ميكشيد تو شير دادن هيچيمونم ن ... سیگارو نخوندم جایی ضرر داشته باشه ولی اکسیدانو نوشته
ماهتیتی2 عضویت: 1397/11/10 تعداد پست: 431 حساسیت به باقالی و بعضی چیزای دیگه فقط حساسیت به باقالاست و به خاطر نبودن اون آنزیم نباید بعضی داروها و باقالا رو استفاده کنند بمون پای چیزی که بهش اعتقاد داری حتی اگه مجبور باشی تنها وایسی
مامانآرن مدیر استارتر عضویت: 1398/05/31 تعداد پست: 180 سلام. پسر منم بنویسم داره .من از دکتر پرسیدم گفت اصلا ربطی نداره و تنها بعضی داروها و انتی بیوتیک ها ... چه خوب خداروشکراخه تو نت سرچ کردم از زبون یه دکتری نوشته بودن
reyhan75 عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 4212 برادرشوهرم فاویسم داره یبار باقالی خورده تا سرحد مرگ رفته از بوی رنگ مو به شدت بدش میاد ولی اینکه ضرر داشته باشه رو نمیدونم
71sana عضویت: 1397/03/31 تعداد پست: 989 سیگارو نخوندم جایی ضرر داشته باشه ولی اکسیدانو نوشته استرس نداشته باش هيچي نيست والا مادرا تا زايمان ميكنن موهاشون و رنگ ميكنن به جبران اون نه ماه شلختگي ديگه دو سانت ابرو كاري نميكنه كه
ماهتیتی2 عضویت: 1397/11/10 تعداد پست: 431 چه خوب خداروشکر اخه تو نت سرچ کردم از زبون یه دکتری نوشته بودن منم تو نت خوندم .بعد از متخصص اطفال پرسیدم .گفت اصلا ربطی نداره ولی خب رنگ گذاشتی ماهاتو تا نشستی نزدیکش نرو که بوی اکسیدان بچه رو اذیت نکنه بمون پای چیزی که بهش اعتقاد داری حتی اگه مجبور باشی تنها وایسی
مامانآرن مدیر استارتر عضویت: 1398/05/31 تعداد پست: 180 اها واس چی اینجوریه؟ ژنتیکیه متاسفانه رو کروموزم ایکسم بوده رسیده به پسرم . من ناقلش بودم. یه ایکس سالم داشتم از شانس اون مشکل داره رسیده به پسرم
reyhan75 عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 4212 اها واس چی اینجوریه؟ چنتا انزیم تو بدنشون فعال نیست نمیتونن هضم و دفعش کنن باقالی هم یکی از مواردشه