2777
2789
عنوان

بچها لطفا کمکم کنین

128 بازدید | 16 پست

سلام خوبین من یه دختر بیست و دو ساله ام حدود شیش سال بایک نفر دوستی فاب داشتم اما اون پسر پسر خوبی نبود همش منو اذیت میکرده از رفیق بازی مواد و دختر بازی خیانت خلاصه نگم براتون تو این شیش سال کارای بد زیاد کرده ولی خوب دوسش داشتم حدود پنج ماه باهم کات کردیم من بایه پسری اشنا شدم که پسر خوب عاشقمه و تصمیم ازدواج داره این موضوع رو با مادرم بیان کرده ولی خوب خانواده مومنی دارن و من دوست ندارم چادر سرم کنم یا تو خانواده گیر زندگی کنم چون اصلا تحمل نمیتونم بکنم ازون طرفم فکرم هنوز پیش اونیه که دوسش دارم اون پسری که منو دوس داره هم میدونه ازش فرصت خوایتم براش شرط گذاشتم که هروقت امادگی از ایران رفتن و داشتی میتونی بیای جلو و گفتمم که اصلا با یه همچین خانواده های این شکلی کنار نمیام و اونم گفت که من میخوام انتخاب کنم کسی حق نداره برای من زن انتخاب کنه و خلاصه این حرفا ولی چند وقت پیش زنگ زده بود به مادرم گریه که من دخترتونو میخوام ولی خانوادم دختر چادری میپسنده ولی من نمیزارم تو زندگیم دخالت کنن حالا نمیدونم الان باید چیکار کنم این اقا پسرم همه جوره ثابت کرده که خیلی دوسم داره لطفا کمکم کنین

هیچ کدوم از دوس پسرات واسه ازدواج مناسبت نیستن

مگر تو تصمیم بگیری خودت تغییر کنی و چادری بشی نه بخاطر کس دیگه

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شرایط تورو داشتم یکی رو دوس داشتم خیلی عذابم داد ۴ سال پدرمو در اورد معتاد شد خودم کمکش کردم ترک کرد بعد حیانت میکرد راه ب راه... همون موقع ها دلو زدم ب دریا باهاش کات کردم الان چهار ساله  با مردی زندگی میکنم ک عاشقانه دوسم داره منم عاشقش شدم و خیلی کم اون روزا رو یاد میارم البته اینم بگم اون پسره الان مثله چی پشیمونه ب خواهرم گفته بود  ولی من از زندگیم راضیم خداروشکر  تو هم باید تصمیم بگیری 

اگه واقعا دوستش داری و پسر خوبیه، به قضیه ی پوشش زیاد اهمیت نده. اولش چنتا حرف میشنوی و بعدش وقتی خودتو بهشون نشون بدی و اخلاق خوب و نجابتت رو ببینن، دیگه گیرشون از چادر برداشتهه میشه. نذار همچین موضوعی روی تصمیم به این مهمی تأثیر بذاره.

ملت. واس عشقشون سر و جون میدن، یه چادر الکی سر کردن که چیزی نیست.

با کسی بمون که می‌تونه زندگی بسازه،باز عجله نکن نه مثل اون پسر دختر باز نه مثل این یکی حزب الله یی ،تازه بیست و دو سالته مردی رو انتخاب کن که زندگی داری بلد باشه و میتونی با شناخت پدر اون پسر شروع کنی،اگه پدر خانواده مرد زندگی باشه پسر هم مرد زندگی خواهد شد

اگه واقعا دوستش داری و پسر خوبیه، به قضیه ی پوشش زیاد اهمیت نده. اولش چنتا حرف میشنوی و بعدش وقتی خو ...

نمیدونم چیکار کنم اونجور که ب مامانم گفتن مث این که خیلی ب چادر اهمیت میدن 

من شرایط تورو داشتم یکی رو دوس داشتم خیلی عذابم داد ۴ سال پدرمو در اورد معتاد شد خودم کمکش کردم ترک ...

مرسی عزیزم  بابت کمکت شاید بشه این ادم که جونمو داره میکشه بندازمش بیرون

حذب الله نیس پسره مادرش این شکلیه

خب صرفا خوب بودن دلیل نمیشه مرد زندگی باشه،باز عجله نکن و کیس های دیگه رو هم در نظر بگیر البته با شرط دوش داشتن،باز میگم اگه پدر ش پدر خوبی باشه و زن و بچه رو خشنود نگه داشته باشه احتمالا اون پسر هم بدرد زندگی میخوره،اون پسر دختر بازه رو ول کن فراموشش کن