2777
2789
چند ماه پیش شوهرم تموم داراییهاش که شامل خونه و ماشین و ...به نامم کرد چقدر خوشحال و متعجب بودم چند ...

چطور یعنی خیانت میکرده؟

بعدشم حالا ک ب نامته کافیه 

Live For Yourself

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین عزیزم من وقتی با شوهرم ازدواج کردم فقط ی خونه داشت حتی اونقدری پول نداشت که بتونه بده پول رهن مستاجر و بلندش کنه من وام ازدواجمو دادم به اون که با برای خودش تونست بده مستاجرش بعده عروسیم با حمایتای بابام تونستیم پیشرفت کنیم دیگه کم کم کار شوهرم گرفت ولی ی اخلاق خوبی که داشت گفت پولا به نام تو باشن توی بانک فکر کنم که میخواست امتحان کنه ۳۰۰تومن پول شوهرم به اسم من بود اما من هیچوقت نشد که برم بخوام سودشو بردارم

محکم بشین دلم این دور اخره

کم کم اعتمادش نسبت بهم زیاد شد و دوسال پیش ی خونه خریدیم زد به اسمم ماشینم همینطور چون خودم بهش گفتم همه چی ۵۰ ۵۰ تو ی خونه داری یکیم من ماشینم همینجور و اینکه هنوزم پولاش به حساب منه میدونی شوهرم فکر اقتصادی و مدیریت مالیش ضعیفه واسه همین من کلا مدیریت میکنم همه چیزو

چطور یعنی خیانت میکرده؟ بعدشم حالا ک ب نامته کافیه 

کاش هیچی به نامم نبود و فقط خودش تمام و کمال ...

پشیمون هست و به خاطر عذاب وجدانش این کارو کرده

میگه کاری کردم که اگه یک روز فهمیدی و خواستی ازم شکایت کنی و مهریه بگیری بیفتم زندان

احساس میکنم احساساتم رو بو چند میلیارد پول خواسته معامله کنه

حالم بده خیلی

کم کم اعتمادش نسبت بهم زیاد شد و دوسال پیش ی خونه خریدیم زد به اسمم ماشینم همینطور چون خودم بهش گفتم ...

پس حقتونه همه چی ب اسمتون باشه، آخه مال ما نمیشه ب اسم من باشه من نمیخوام، فردا احیانه چک بده پاس نکنه مشکل میشه، ولی همسر شما حتما خودشون خواستن ب نامتون کنن

Live For Yourself

اره خودش خواسته یعنی زوری نبوده که مردارو نمیشه تو هیچکاری زور کرد به نوع تربیت و تاثیری که بعد ازدواج روش گذاشتی و دخالت نکردنای بقیه تو تصمیماتتون ربط داره

کاش هیچی به نامم نبود و فقط خودش تمام و کمال ... پشیمون هست و به خاطر عذاب وجدانش این کارو کرده می ...

اولا کسی ک خیانت میکنه لازم نیست همون امال بیشتر ب دردتون میخوره، دوما اگه آدم بخواد شاید بتونه با محبت شوهرشو برگردونه سمت خودش، درک میکنم ولی بهترین انتقام اینه ککتون هم نگزه

چطور فهمیدین خیانتو؟

Live For Yourself
اولا کسی ک خیانت میکنه لازم نیست همون امال بیشتر ب دردتون میخوره، دوما اگه آدم بخواد شاید بتونه با م ...

باور  میکنی اگر بگم از روز اول حدس زدم ولی اونقدر دوستش دارم و براش احترام قائلم که حتی روم نمی شد بهش بگم

چند روزی بود که خیلی حال و روزش خراب بود و همش تو فکر بود و گاهی که من مشغول انجام کارهام بودم رو تخت با آهنگ گریه میکرد

کنارش نشستم و ازش پرسیدم 

هاج و واج نگام کرد و من چون هیچی نمیدونستم فقط خواستم توضیح بده و خودش خیلی گذرا اعتراف کرد

نمیتونم ببخشمش و نه میتونم ازش جدا شم 

چون عاشقشم 

باور  میکنی اگر بگم از روز اول حدس زدم ولی اونقدر دوستش دارم و براش احترام قائلم که حتی روم نمی ...

پس اگه خودش ناراحته و اینقد وجدان داشت ک همع چیو نامت کرد با باهوشی و قدرت تمام زندگیتو دستت بگیر و شوهرتو از دست اون کسی که ازت گرفته پس بگیر درسته سخته محبت کنی بهش ولی باید با منطق نفر سوم رو از زندگیت بندازی دور چون شوهرت دوست داره که ناراحته

Live For Yourself
دیروز قسم خورد که بهم زده اما نمیدونم چرا باور نکردم

بهم نزده باشه هم انقد محبت کن ک بهم بزنه، شاید رنجیدی و نتونی محبت کنی ولی گفتم ک با منطق برو جلو شوهرتو زندگیتو بگیر تو مشتت

Live For Yourself