2777
2789
عنوان

متاسفم

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 30 پست
اون منجلاب خیلی تو روحیه تاثیر میذاره درواقع روح ادمو زخم میکنه و امان از روزی ک روحت زخمی بشه دیگه ...

من اگه سختی کشیدم یا هرچیز خودم مقصر زندگیم نبودم و انقدر روحم بلند بود که بتونم تو همین سن کم هم کار کنم و هم درس بخونم و موفق باشم و به همه خواسته هام برسم 

هیچ وقت پر از عقده نبودم که بقیه رو اذیت کنم و دلشونو بشکونم 

من اگه سختی کشیدم یا هرچیز خودم مقصر زندگیم نبودم و انقدر روحم بلند بود که بتونم تو همین سن کم هم کا ...

اره میدونم خیلی خوبه ک با این روح زخمی و بدیایی ک در حقت شده انقد ذاتت زلاله

آنکس که بدم گفت بدی سیرت اوست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روح من زخم نیست انقدر تکرارش نکن

ب پوچی رسیدن ینی چی خب با اونهمه بلا ک همسرت ک انتخاب خودتم نبوده خودت گفتی الان .... سرت اومده روح ادم زخم میشه و جاشم تا ابد خوب نمیشه ولی تو کوه درد باش طاقت بیار و مرد باش

ب پوچی رسیدن ینی چی خب با اونهمه بلا ک همسرت ک انتخاب خودتم نبوده خودت گفتی الان .... سرت اومده روح ...

کوه دردم طاقت میارم و بلدم چطور زندگیمو بسازم که هر زندگی عاشقانه ای بهتر باشه 

من یه زن خود ساخته ام 

لطفاً فقط برو

ایشالا ک خدا ب حق خانوم فاطمه زهرا ب دلت ارامش بده 

ی نی نی صالح و سالم بهتون بده 

شوهرتم مستقل باشه و با احساس و مهربون بمونه اصلا انرژی منفی ب خودت نده ک بگی قبلا مست میکرد توبه گرگ مرگه اصلا ب اینچیزا فکر نکن بهش محبت کن صدقه بده دعای توسل بخون چله بسم الله از بچه های سایت بپرس میگن حاجت گرفتن ....بعدم توکل ب خدا منم برات دعا میکنم متاسفانه والدین اصن نظر دخترو نمیپرسن فقط شوهر میدن ولی تو روح والایی داری و معلومه سخت کوشی و روحیه قوی داری خدا تو قران میگه ان مع العسر یسری فان مع العسر یسری یعنی بعد هر سختی ارامش هست بعد از هر محنت و رنجی اسایش است بهش توکل کن

نمیخوای تمومش کنی؟؟  واقعاً داری عذابم میدی  همه حرفات به کنایه است و دادی نیش میزنی تمو ...

گل قشنگم من خوشحالم ک یه خانوم با وجود اینهمه درد رنج و سختی تونسته روحیشو حفظ کنه اینحرفارو نزن ناراحت میشما من میگم برات دعا میکنم زندگیتو خدا ب حق ابروی حصرت زینب درست کنه خودش معجزه کنه برات اینحرفارو نزن