2777
2789
عنوان

بیاید براتون حمد بخونم.

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 55 پست

دختر گلم شما برای ما حمد میخونی انشالله بحق ایاک نعبدوایاک نستعین دل ناشاد شما شادبشه ولب تون خندون وحاجت روابشین...... آمین آمین

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
دختر گلم شما برای ما حمد میخونی انشالله بحق ایاک نعبدوایاک نستعین دل ناشاد شما شادبشه ولب تون خندون ...

ممنون تورو خدا برام دعا کنید بریدم از مشکلات پشت سر هم

یعنی انقدری که بعضی ادما بیشعورن خود بیشعورم انقدر بیشعور   نیست.  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ان شالله مشکلت حل شه کاش دمه اذان تاپیک میزدی دوست عزیزممم . از خدا میخوام مشکلاتت تبدیل به شکلات شه ...

ان سالله

ممنون تورو خدا برام دعا کنید بریدم از مشکلات پشت سر هم

انشالله بحق موسی بن جعفر باب الحوایجه 

همین امشب حاجت روابشی وغم وغصه وومشکلات ت بریزه تو اقیانوس

وبجاش نور الهی تو زندگیت بتابه وغبار درد ورنج محو بشه  ......آمین 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
انشالله بحق موسی بن جعفر باب الحوایجه  همین امشب حاجت روابشی وغم وغصه وومشکلات ت بریزه تو اقیا ...

نمیدونم چرا با خوندن این پستتون دلم روشن شد

الهی که نفستون حق باشه 

ممنون از دعای قشنگتون

نمیدونم چرا با خوندن این پستتون دلم روشن شد الهی که نفستون حق باشه  ممنون از دعای قشنگتون

انشالله نور الهی دلت روروشن کنه که میکنه 

شکی درش نیست 

التماس دعا واسه دوستامم بخون @ویهانمهر     @یااااااس     @فرانک20   ...

آخ که چقدر تو ماهی آبجی خوشکلم

ان شاالله حاجتروا بشی تو این روز عزیز❤️❤️❤️❤️

استارتر جون ممنون واسه تاپیک قشنگت،امیدوارم به زودی تاپیک حاجترواییت ببینم عزیزم❤️😍❤️

خدایا شکرت❤️
آخ که چقدر تو ماهی آبجی خوشکلم ان شاالله حاجتروا بشی تو این روز عزیز❤️❤️❤️❤️ استارتر جون ممنون ...

عزیزی ویهانمهر گلم همیشه به یادتم ❤❤❤❤ تو رو خداهمیشه دعام کن😚😚😚

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...