2777
2789

تورو خدا دوساله الاخون والاخون ام دوساله با دوتا بچه اواره و بیکاریم فردا قراره بعد دوسال بیکاری شوهرم کمیسیون برا کارش تشکیل بدن تو رو خدا دعا کنین بشه خسته شدم با دوتا بچه دوسال بیکاری خیلیه کمرمون شکست پدرمون درادمد پوست انداختیم خسته شدم بچه هام گناه دارن بخاطره بچه هام میشه شده یک صلوات برامون بفرستین

حاجت روا بیا تاپیکم

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله ک مشکلت ب حق امام رضا حل شه همسایشم

وای یعنی میشه یا امام رضا بچه هام گناه دارن اینکه زندگی نیست دوساله همش میگم میشه نمیشه کارش جور میشه نمیشه بعد دوسال میخوان خبر بدن خدایا خودت رحم کن به شوهرم به بچه هام به من 

دوست خوبم فقط توکلت به خدا باشه

فقط نیت کن که انشالله به صلاحِ زندگیت هم باشه

بقیه رو بسپار به خودش

به حق امام زمان به حق امیرالمؤمنین و همچنین

به حق دلِ پاک فرشته هات، خدای مهربون نظرِ

رحمت کنه و با موفقیت در این کمیسیون

این  کار برای زندگی تون برکت داشته باشه. 

الهی آمین 

وای باوزم نمیشه دوستای به این خوبی و بامعرفتی دارم باور کنین نمیدونین با پیاماتون با دعاهاتون چه نورو چراغ امیدی تو دلم روشن شد ایشالله تک تک شما هر گره و مشکلی تو زندگیتون دارین حل بشه