2777
2789

دخترم ۱ و نیم ماهشه

چن روزه شیر میخوره ده دقه یه ربع میخوابه باز پامیشه و شیر میخواد دوباره میخوره چن دقه میخوابه و.... 

خوشبختانه شبا خیلی بهتر میخوابه ولی روزا واقعا خسته میشم نه به کارام میرسم نه غذا به موقه میتونم بخورم

دست و  کمرمم درد گرفته انقد بغلش کردم

اوایل دوسه ساعت میخوابید خیلی خوب بود

الان دوروزه حمومم نتونستم برم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر سه ساعت باید به نی نی شیر بدی اونا بهونش هست یا باید بغلش کنی اروم بشه یا پستونک بذاری دهنش بری ب ...

پسنونک اصلا نمیگیره

شیرخشکم نمیخوره

حتما باید بغل باشه تا آروم باشه و هردفه ام شیر میخواد

الان دوروزه این شکلی شده قبلا همون ۲-۳ ساعت یه بار میخورد و میخوابیر

دختر من دو ماه و نیمشه شیرش به موقع هست ولی اونم صبح تا شب رو یکساعت میخوابه کلا. من همون یه ساعت می ...

وای خیلی سخته😫😫😫😫😫 چجوری تو یه ساعت این کارارو میکنی

من روزا فقط منتظرم شوهرم بیاد یکم استراحت کنم و کارامو بکنم

وای خیلی سخته😫😫😫😫😫 چجوری تو یه ساعت این کارارو میکنی من روزا فقط منتظرم شوهرم بیاد یکم استراحت ...

عزیزم  هر روز دوش میگیرم نهایت یه ربع  طول میکشه خب این سه چرت یه ربعه 

چرت بعدی شام 

چرت بعدی جارو برقی این یه روز جاروبرقیه یه روز لباس پهن میکنم

چرت بعدی ورزش   بقیشم اهل راه بردن نیست بیشتر دوست داره بشینم رو مبل زانومو خم کنم بزارمش رو پام باهاش حرف بزنم ، با همون شرایط یه امتحان دارم برای اون درس دارم میخونم ‌. دیگه چاره ندارم 

وای ینی ۴ ماهگی ام این مشکلاتو داره😖😖😖😖 من منتظرم بزرگتر بشه راحت بشم

بزرگتر شن خوابشون بیشتر نمیشه که کمتر میشه ‌. کلا تا زمانیکه به چار دست و پا نیفته زحمتش زیاده . من تجربه دوممه  راحتتر باهاش کنار میام

وای ینی ۴ ماهگی ام این مشکلاتو داره😖😖😖😖 من منتظرم بزرگتر بشه راحت بشم

اولاش خوب بود روزا میخابید  دوماهه اینجوری شده همش میترسم رشدش کم بشه چون کم میخابه

میشه دعا کنید شوهرم کارپیدا کنه🙏🙏🙏🙏