2777
2789
عنوان

پیلکتازی خفیف در کلیه های جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 12789 بازدید | 44 پست
ربطی به کلسیم نداره دختر...وقتی ادرار تو کلیه هاش جمع شه ونتونه دفع کنه باعث تورم میشه

خیلی نگرانم 😭😭😭

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تورم همون پیلکتازیه؟ ب من گفت امکانش هست الانم ادرار باشه

آره همونه. من هردو کلیه ش ورم داشت,مصرف قرص کلسیم وشیرم سرجاش بود که تورم یکی از کلیه هاش برطرف شدو تورم اون یکیم خیلی کم شد. 

نظرمو نمیپسندی, ریپلای نکن🚫🚫 پشت این حرفم یه عالمه حرفه از یه عده که فقط برای خالی کردن عقده هاشون میان اینجا....
به خدا فقط کلسیم. دخترم اینجور شده 

الان حالش خوبه بدنیا اومده دخترتون یا باردارید

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

آره همونه. من هردو کلیه ش ورم داشت,مصرف قرص کلسیم وشیرم سرجاش بود که تورم یکی از کلیه هاش برطرف شدو ...

بنظرتون بعد بدنیا اومدنشون مشکلی ندارن

دکتر دارویی بهتون نداد؟

دخترم سه سالشه ۱ سالگیش اینطور شده بود.

اها ینی تو بارداریتون نبوده؟

دخترم به شیر گاو علاقه داشت بردمش دکتر گفت کلسیم اضافه تو کلیه رسوب کرده

پس دیگه شیرو لبنیات نمیخورم

بنظرتون بعد بدنیا اومدنشون مشکلی ندارن دکتر دارویی بهتون نداد؟

نه.هیچی

نظرمو نمیپسندی, ریپلای نکن🚫🚫 پشت این حرفم یه عالمه حرفه از یه عده که فقط برای خالی کردن عقده هاشون میان اینجا....
نه.هیچی

انشالله برا شمام حل شه دعا کنید برا پسر منم

شما دختره بچتون؟

انشالله برا شمام حل شه دعا کنید برا پسر منم شما دختره بچتون؟

بله عزیزم.دختره...ان شاءالله همه توراهیا صحیح وسالم بیان بغل ماماناشون