2777
2789

تاحالا نه دقت کردم نه پرسیدم... نمیدونم چه کارهایی صورت میگیره و چه اثری داره؟

کسی انجام داده تاحالا؟؟

حرفتو بصورت ناشناس بهم بگو. https://harfeto.timefriend.net/17124006419150

من پارسال کراتین و احیا کردم کراتین ۴۰درصد ریخت احیا هم ی سری مواد تقویتی و ویتامینه ک ۶۰درصد بود زد ب موهام جنسش خوب شد نرم و لخت 

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پارسال کراتین و احیا کردم کراتین ۴۰درصد ریخت احیا هم ی سری مواد تقویتی و ویتامینه ک ۶۰درصد بود زد ...

ویتامینه رو ریزش موهات هم اثر گذاشت عزیزم؟؟الان اونهایی که ریخته بود دراومد؟

حرفتو بصورت ناشناس بهم بگو. https://harfeto.timefriend.net/17124006419150

ن بابا چون موادم کراتین داشت بعد دو ماه موهام خرد میشد

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود

ن بابا نریخته ک خورد شده