2777
2789
عنوان

خ ی ا ن ت

| مشاهده متن کامل بحث + 1310 بازدید | 97 پست

واقعا منم موندم ریشه این همه خیانت تو چیه

نمیتونم بگم همشون مریضن مشکل روحی دارن 

واقعا دلیلش چیه

پروانه به شمع بوسه زد و بال و پرش سوخت                  بیچاره از این عشق فقط سوختن آموخت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

البته بيشتر من احساس ميكنم اينجا بري اينكه تاپيكشون بازديد بيشتري داشته باشه الكي يه چيزي ميگن آخه مگه ميشه بري تو جديد ترين تاپيك ها هر صفحه ماشالله يه دونه تاپيك خيانت هست 😐

لبخند بزن بگذار همه بدانند از ديروز قوي تر هستي🌈💫

واقعا نمیفهمم بد زمونه ای شده آدمایی و دیدم خیانت کردن ک اصلا فکرشم نمیکردم😥😥😥 و واقعا هرکسی تونی نی سایت میگه خیانت دیدم باورمیکنم چون خیلی زیاد شده خیلییییی...

سعی کنیم یکم مهربون تر و مثبت تر نظر بدیم..ممکنه ی جمله ما، زندگی کسی و برگردونه یا نابود کنه!!!

بچه هد اگه شماره کسی که پیام عاشقانه به شوهرتون داده رو بدونین چیکار میکنیین😔😔😔😔

خیلی دوست دارم برم فحش کشش کنم 

اگر به واسطه خونم حقی بر گردن دیگران داشته باشم، به خدای کعبه قسم، از مردان بی‌غیرت و زنان بی‌حیانمیگذرم...!"شهید امیرحاج امینی"

بنظر من اگر کسی اهلش باشه دست و پا چشمشم ببندی بازم میره دنبال این کارا اما اگه نباشه ی زن بفرستی تو یه ایل مرد یا برعکس سالم بر میگرده همه چیز به ذاته

خداجونم نی نی کوچولو سالم بیار کنار منو بابایی و داداشی که حسابی منتظرشیم کوچولوی من عاشقتیم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

رو به تباهی داریم پیش میریم 

امروز چنان داشتن تو اون تاپیک از حق داشتن دوس پسر حرف میزدن منو خوردن 

اونایی که بادوس پسراشون ازدواج کرده بودن که دیگه داشتن قورتم میدادن 

خوب دسترسی آسان مردها به زنان رنگ و وارنگ 

بی ایمانی 

لذت بردن از ابتذال و کمرنگ شدن حیا و عفت 

از ماست که بر ماست