لیدی میل و شیر کم بخورید بچه هاتون حساسیت به پروتیین گاوی میگیرن من چون فشارم بالا بود میدونستم زود درش میارن برای وزنش مجبور شدم لیدی میل بخورم و روزی یه بطری شیر الان خوندم لیدی میل که میاره لبنیات زیادم تو بارداری این عارضه را داره و پسرم الان حساسیت داره
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من آخرای بارداری وزنم خیلی بالا رفت بخاطر تنشای عصبی نمیتونستم چیزی بخورم فقط چاایی میخوردم انقد چایی خورده بودم که بچم هم لاغر موند توشیکمم هم کم خونی گرفت تقریبا روزی یه سماورو خالی میکردم غذا اصلا نمیتونستم بخورم
منم زردی داشت دو روز بستری بود بچه های زیر ۳۷ هفته احتمال زردیشون بالاس
اره ، این بارداریم فکر میکنم تو همین هفته ها بشه، از هر کی پرسیدم میگن اگر تو بچه اول زایمانت زود بود بعدی هم همینه، من کیسه ابم پاره شد، مبخوام وزن گیری بچم بیشتر باشه نمیدونم چی دیگه بخورم، خودم تا حالا 10 کیلو اصافه شدم
خدایا شکرت .عشق زندگیم پسر عزیزم آمدنت رنگ و بوی دیگری به زندگیم بخشید ای کاش خدا بر من منت میگذاشت و دختری به من میبخشید که تا پایان عمر سپاسگزار لطف بینهایتش باشم.
خدا گر پرده بر دارد ز روی کار آدمها/چه شادی ها خورد بر هم/چه بازی ها شود رسوا/چه کاذب ها شود صادق/چه صادق ها شود کاذب/عجب صبری خدا دارد که پرده برنمیدارد😑