2777
2789
عنوان

وزن جنین در هفته ۳۵ بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 4783 بازدید | 41 پست
اگه میخوای وزن بگیره میوه زیاد بخور. شیر محلی با خرما. گوشت کبابی.. 

از ماه چند تاثیر داره رو بچه

خدایا شکرت .عشق زندگیم پسر عزیزم آمدنت رنگ و بوی دیگری به زندگیم بخشید ای کاش خدا بر من منت میگذاشت و دختری به من میبخشید که تا پایان عمر سپاسگزار لطف بینهایتش باشم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه عالی.چند هفته زایمان کردی و چی مصرف کردی؟بچه ی من کم وزنه،اشتها هم ندارم.دکتر برام لیدی میل نوشته ...

والا من مثل گاو غذا میخوردم😂😂😂

دکترم میگفت اینقدر وزن خودت رفته بالا هفته های  مولتی ویتامین هم نخور وزنت زیادترمیشه😅21کیلو اضافه کردم😐

خدا گر پرده بر دارد ز روی کار آدمها/چه شادی ها خورد بر هم/چه بازی ها شود رسوا/چه کاذب ها شود صادق/چه صادق ها شود کاذب/عجب صبری خدا دارد که پرده برنمیدارد😑
دلیل خاصی داشت ک امپول زده بودی ازقبل

فشارم بالا بود و دکتر جایز ندونست بیش تر برم جلو امپول داد و برای هفته بعدش نوبت سز

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

کانل بود اینم همون موقع بیمارستان فقط ریز بود یکم

ای جانم خدا حفظش کنه

خدایا شکرت .عشق زندگیم پسر عزیزم آمدنت رنگ و بوی دیگری به زندگیم بخشید ای کاش خدا بر من منت میگذاشت و دختری به من میبخشید که تا پایان عمر سپاسگزار لطف بینهایتش باشم.

من پسرم درست اول 36 وزنش2800 بود ولی به خاطر زردی بالا یک هفته دستگاه بود شیرم کم بود اوردیم خونه فرداش دیدیم زردیش خیلی رفت بالا گذاشتن دستگاه

من همونجور که گفتم ۳۵ هفته و سه روز سز کردم و وزن بچه نسبت به اون هفته عالی بود دکترا میگفتن من مغزیجات و شیر و لیدی میل و اش شله قلمکار و سمنو و اب سیب خیلی میخوردم 

من پسرم درست اول 36 وزنش2800 بود ولی به خاطر زردی بالا یک هفته دستگاه بود شیرم کم بود اوردیم خونه فر ...

منم زردی داشت دو روز بستری بود بچه های زیر ۳۷ هفته احتمال زردیشون بالاس