2777
2789

بچه ها دیروز سونو دادم تو 35 هفته و 4 روزم ولی سونو رشد بچه رو 33 هفته نشون داده خیلی نگرانم شما هم تجربه مشابه دارید دکترتون چی گفت و اگه بچه تون به دنیا اومد چطور بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا قبل ۳۶ هفته دقیق بود اما ۳۶ هفته سونو برام زد ۳۴ هفته و گفت دلیلش اینه که خون برگشت میخوره و کامل به جنین نمیرسه که کامل رشد کنه

دکترمم گفت دوهفته اشکالی نداره فقط به دنیا بیاد حدود ۲۸۰۰ یا نهایت ۳کیلو دنیا میاد چون خون کامل نمیرسه

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
قبایا خوب بود فقط 34 هفتگی شش روز عقب بود دکتر گفت مهم نیست خوبه ولی الان دو هفته رشدش عقبه شکمم خیل ...

ب دکترت بگو تا بهت بگه چیکار باید کنی.انشاالله ک چیز مهمی نیس

لطفا برام۵تا صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
دکتر به من گفت داره به سمت iugr میره 

اینو نمیدونم یعنی چی

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
من سونو داپلر دادم خدا رو سکر خوب بود از اون لحاظ مشکلی نداشت

خداروشكر پس اصلا نگران نباش اخه ميگن اون ماه شما مثلا چند روز پريود بودي جنين هم ممكنه حندهفته بعد به وجود اومده باشه