2777
2789

وقتی تمیزشون کردی و شستی با پیاز فراوان اب بریز و بذار به مدت طولانی مثلا هفت، هشت ساعت بپزه، بعدش که کاملا له شداز صافی ردش کن و بریز توی لیوانهای کاغذی یکبار مصرف و بذار فریزر، هر سری یک لیوان رو باز کن و بریز توی غذا

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزار بپزه آبش میشه عصاره دیگه مثل اب مرغ یا آبه گوشت

همین ؟ الان ی چربی ازش در اومده فقط همونو بردارم فریز کنم ؟

یکی تو نت گفته بود من همه رو میکس کردم بعدم بسته بندی کردی 😕

پس همینکه شما گفتی بهتره ممنون عزیزم😊

همین ؟ الان ی چربی ازش در اومده فقط همونو بردارم فریز کنم ؟ یکی تو نت گفته بود من همه رو میکس کردم ...

اینجوری که من گفتم خودش حیف میشه خودشم‌میتونی از صافی رد کنی بزاری فریزر

ناخوناشو بگیر خوب تمیز بشورش

بعد تیکه تیکه کوچیکش کن بریز تو زودپز چن ساعت بپزه درحدی ک له بشه بعد تو یه ظرف بسته بندی کن هر دفه خاشتی تو‌سوپ و غذا بریز...

شبیه ژله میشه

همسرم دلیل من است. 💜🌱
وقتی تمیزشون کردی و شستی با پیاز فراوان اب بریز و بذار به مدت طولانی مثلا هفت، هشت ساعت بپزه، بعدش ک ...

خانومی توی لیوان ی بار مصرف پلاستیکی بریزم اشکالی داره ؟اخ از اون کاغذیا ندارم 

خانومی توی لیوان ی بار مصرف پلاستیکی بریزم اشکالی داره ؟اخ از اون کاغذیا ندارم 

والا نمیدونم اون پلاستیکی ها منجمد بشه اشکال داره یا نه🤔 آخه مثلا میگن حتی بطری آب معدنی هم اگر بذاریم منجمد بشه مواد شیمیایی آزاد میکنه...

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌