2777
2789

خانمای گل من وهمسرم هردو درس خوندیم بچه زرنگ بودیم شوهرم رفت سربازی وبرگشت اما هرچی گشتیم کاردرست وحسابی براش پیدانشد ومجبورشدتوی مغازه توبازار که اصلا درحدتواناییش نیست صندوقداربشه ازاون به بعدخیلی سرخورده شده واحساس میکنم افسردس.اینجا هرچی تقلا میکنیم زندگیمون پیشرفت نمیکنه ازطرفی مشکل ناباروری داریم ورویان تهران میریم .همش افتاده توذهنم بیایم تهران دنبال کار.امافکرمسکن ومخارج اونجا هم هست.به نظرتون چیکارکنبم بهتره؟اهواززندگی میکنیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهاجرت به خارج از کشور بیشتر جواب میده تهرانم جاست آخه؟ 

صددرصد اما ماکه پس اندازی نداریم وتازه اول راهیم قدم بزرگیه واسمون بااین وضع دلار وروابط تیره وتار بین المللی هم که دیگه نگو....

تو تهران زندگی خیلی سخته خرج و مخارج و اجاره خونه واقعا کمر شکنه ما که شوهرمون کار داره تازه خونه هم داریم و اجاره نمیدیم همش هشتمون گرو نهمونه قشنگ بررسی کنید اگه شرایطش رو دارید بیاید وگرنه کار اشتباهیه 

کاش میشد زندگی تکرار داشت لا اقل تکرار را یکبار داشت

عزیزم تهران هزینه های زندگی بسیار بالاتره

البته در کنارش فرصت شغلی هم بیشتره

اول می تونید همسرت مثلا یک‌ماه بیاد تهران بره پانسیون بگرده ببینه کار مناسب پیدا میکنه بعد کلا واسه مهاجرت اقدام کنید

اول خودش تنها بره ..چند ماهی دنبال کار بگرده.. وقتی کار پیدا شد باز چندماهی کار کنه ببینه واقعا کاره خوبه .

اگه دیگه کارش اکی شد ..اونوقت دنبال خونه بگردین و مهاجرت کنین

وگرنه اگه از همون اول جمع کنین برین تهران بدون هیچ کاری .خیلی اذیت میشین خیلی 

توی این مدت هم ک میره دنبال کار بگرده ممکنه یخوزده از نظر مالی اذیت شین .باید صبورتر از قبل باشین 

بیداریِ این روزها ... خوابِ تلخیه !!!