2777
2789

چند روزه شدید دل درد و کمر درد دارم یعنی شدید ها .بعد از امروز صبح سمت چپ زیر شکمم به شدت درد میکنه مخصوصا خم شدنی دراز کشیدنی در حالتی که شکمم خم میشه قشنگ تیر میکشه از ظهرم با عرض معضرت رابطه داشتم بعد اون میزنه به رون پام . حس میکنم سمت چپ شکمم یکمم باد کرده  ‌ یکی دو روزم مونده به پریودم کیست هم دارم ولی تا به حال اینجوری نشده بودم

خوش به حال دل هر مرد که دختر دارد... کی تواند پسری ( دخمل بابا) شود ... از خدا خاسته ام ،هر پدری جای منال ،صاحت نازترین دختر دنیا بشود♥♥♥♥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید بارداری

نمیدونم ولی کاملا علایم پریودی دارم جوری که حس میکنم الان میخام بشم

خوش به حال دل هر مرد که دختر دارد... کی تواند پسری ( دخمل بابا) شود ... از خدا خاسته ام ،هر پدری جای منال ،صاحت نازترین دختر دنیا بشود♥♥♥♥

از لحاظ کیست عفونت و بارداری باید بری دکتر چک بشی ...

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
شاید کیست تخمدانت خونریزی کرده باشه. برو دکتر سونو بده. 

الان میخاستم برم ولی دکتر نبود

بارداری خارج رحمی درد شدید داره

وای علایم دیگش چیه

نمیدونم ولی کاملا علایم پریودی دارم جوری که حس میکنم الان میخام بشم

برو یه آزمایش بتا بده. دردی که به پا میزنه و مثل سیخ کردن توی پا هست. بارداریه. من که اینجوری بودم. هرچند اون موقع نمیدونستم باردارم. و بعد هم کورتاز کردم

چرا کورتاژ کردی خانومی؟ دخترخاله منم بارداره و درد شدید پهلو داره که به پاش میزنه

من کوته فکر . گفتم قسط خونه و ماشین داریم و بدهی و ... گفتم نمیتونیم خرج بچه رو بدیم. رفتم کورتاژ کردم. بعدش باردار نشدم و هیچ وقت رنگ خوشی ندیدم.

من کوته فکر . گفتم قسط خونه و ماشین داریم و بدهی و ... گفتم نمیتونیم خرج بچه رو بدیم. رفتم کورتاژ کر ...

وای خدای من چه بد