2777
2789
عنوان

معرفی دکتر برای بارداری تبریییز

98 بازدید | 13 پست

خانوماای تبریزی چه دکتری رفتید برای بارداری؟؟

من دکتر خودم خواجه نصیریه،خیلییی تشخیصش قویه و معطلت نمیکنههه هی هرماه بری وبیای

اماا چون سنش زیاده خیلی بداخلاقه

دنبال یه دکتری میگردم که خوش اخلق باشه واسه مریض وقت بذاره چندتا چندتا نفرسته داخل مطب،کارشم خوب باشه

میشه معرفی کنییید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تنها تنها میفرسته تو مطب؟زایماناش خوبه؟تو کدوم بیمارستانا هست؟؟مطبش کجاست

نه عزیزم تنها نمیفرسته .مطبش هفده شهریورهست.اره کارشواقعا عالیه .شمس.بهبود امیرالمومنین الغدیربین المللی  زکریا بود

همه زندگیم پسرمه 
هزینه ویزیتش

این دکتری که شمااا معرفی کردی رو خیلی از اخلاقش تعریف میکنن

واقعا واسه بیماراش وقت میذاره؟

میدونی من میگم آدم تو بارداری خب سوال میپررسه خوبه که جواب بده دکتر با حوصله

من ۲بارپیش لیدا حیدری رفتم ۷،۸نفرمیفرستاد داخل همون سرپایی زودی ۲دیقه ای ویزیت میکرد خیلی بدم اومد

این دکتری که شمااا معرفی کردی رو خیلی از اخلاقش تعریف میکنن واقعا واسه بیماراش وقت میذاره؟ میدونی ...

منم بارداریم واقعا در انتخاب دکتر دجار مشکل شدم چون دوتا دکتر رفتم گند اخلاق بودن اصلا نمیشد باهاشون حرف زد 

همه زندگیم پسرمه 
منم بارداریم واقعا در انتخاب دکتر دجار مشکل شدم چون دوتا دکتر رفتم گند اخلاق بودن اصلا نمیشد باهاشون ...

آره منمم موندم،از دکتر خودم خیلی راضیمو یجورایی بهش ایمان دارم اما چون سنش زیاده خیلی بداخلاقه،اما خب تکی ویزیت میکنه.تو مطبش معطل نمیشی

الانم خیلی تحقیق کردم دکتر طنازمحمدپور،مهین میرزاجانزاده ودکتر خرمی رو خیلی تعریف کردن فردا به مطبشون زنگ میزنم باز اطلاعات میگیرم