2777
2789
عنوان

كسانيكه به محمد زارع رأى دادن،لايك كنن ببينيم چند نفريم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 32 پست
مطمئنی نینجا نباشه ها😂😂😂

ن مطمئن مطمئنم 😂😂😂خدانکنه نینجا باشه😂😂😂

من مامان مرصادجونمم😍تا ۱۴۰۰ پسرم بغلمه ای خدااااا از الان ک هیچ وجود خارجیم نداره عاااااشقشمممم 😍فندق مامانو بابا از خدا بخاه ک زودتر برا اینکه منو باباییت  بریم سرخونه زندگیمونو تو زودتر بیای بغلمون کمکمون کنه😍❤اخه تو ب خدا الان نزدیکتری زندگیمممم😉😍🙏❤ خیلیییی دوستت دارم مرصادم😍❤  آهایییی تویی ک امضامو خوندی !!! آره دوست عزیز با خودتم😉😍از خدا میخام امضای قشنگش پای تک تک ارزوهات باشه🙏آمین🌹🌹🌹 اللهم صل علی محمدوال محمد وعجل فرجهم❤🙏 تیکر عروسیمه شایدم زودتر برگزار شد😍💃❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا هیشکی واسه پارسا تاپیک نمیزنه؟؟؟!!

من عاشقشم  

جای مامانش بودم همون اول میخوردمش خودمو راحت میکردم!

الهی سوسک شین که موهاتونو چتری کوتاه میکنید بهتون میاد،من یه بار چتری کوتاه کردم شبیه اسب های کالسکه شدم  
چرا هیشکی واسه پارسا تاپیک نمیزنه؟؟؟!! من عاشقشم     جای مامانش بودم همون اول میخوردمش خ ...

چون پارسا نیازی ب رای نداره. اون دیگه رفت پیش سالار عقیلی کارش گرفته دیگه به اول شدن احتیاجی نداره.

بخاطر همین میگیم محمد رای بیاره که پشتوانه ای نداره و تنهایی و جسورانه ب کارش ادامه میده

چرا هیشکی واسه پارسا تاپیک نمیزنه؟؟؟!! من عاشقشم     جای مامانش بودم همون اول میخوردمش خ ...

رأى من محمد زارع هست چون پشتوانه اى نداره.

بهش راي دادم چون از جسارتش خيلي خوشم اومد اينكه تلاش كرد تنهايي و به اين حد از موفقيت رسيد!

با احترام

كاش ميشد دست اتفاق را گرفت، تا نيفتد...!
زارع خانواده پدر مادر چیزی نداره؟چرا همه میگن تنهاس و این ح فا؟

پدر مادرش شیراز زندگی میگنن و خودش برای تمرین و کار و اهدافش اومده تهران و چند ساله تو کانکس زندگی میکنه...

پدر مادرشم بخاطر اینکه درسش و ول کرده تا به کارش برسه پشتش نبودن و همه راه و تا اینجا تنهایی اومده.

حتی تمام چیزایی که تو برنامه میاره و اجرا میکنه خودش میسازه

پدر مادرش شیراز زندگی میگنن و خودش برای تمرین و کار و اهدافش اومده تهران و چند ساله تو کانکس زندگی م ...

۱۹ سالشه و تو کانکسه؟

اخیییی

کاشکی  برنده شه

کاربری اولم برا سال ۸۷ بود ترکید.کاربری دومم ایراد داره پسش نمیدن.
پدر مادرش شیراز زندگی میگنن و خودش برای تمرین و کار و اهدافش اومده تهران و چند ساله تو کانکس زندگی م ...

ولی تو سیرک شیراز کار میکرده و کار میکنه

واسه عصرجدید اومده تهران

الهی سوسک شین که موهاتونو چتری کوتاه میکنید بهتون میاد،من یه بار چتری کوتاه کردم شبیه اسب های کالسکه شدم