2777
2789
عنوان

شیعیان عیدتون مبارک

36 بازدید | 7 پست

الهی قوربون امامم امیر المومنین علی علیه السلام بشم 

خیلی خوشحالم 

امروز عید پدرمون امام علی هستن 

عیدغدیر#  

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یبار رژیم گرفتم ۳۲ کیلو وزن کم کردم باردار شدم وزنم برگشت الان دوباره میخوام شروع کنم💪وزن شروع🌈 ۸۱.۷۵۰🌈 هدف اول ۷۵🔒 هدف دوم ۷۰ 🔒هدف سوم ۶۵🔒 باردار نیستم تیکر لاغری 🙌

تبریک میگم بهتون ان شاءالله سال بعد عید غدیر نجف باشیم بحق بزرگی امام علی ع

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یبار رژیم گرفتم ۳۲ کیلو وزن کم کردم باردار شدم وزنم برگشت الان دوباره میخوام شروع کنم💪وزن شروع🌈 ۸۱.۷۵۰🌈 هدف اول ۷۵🔒 هدف دوم ۷۰ 🔒هدف سوم ۶۵🔒 باردار نیستم تیکر لاغری 🙌

تبریک میگم بهتون ان شاءالله سال بعد عید غدیر نجف باشیم بحق بزرگی امام علی ع

انشالله

خدایا شکرت به خاطر نعمت فرشته کوچولویی که تو دلم گذاشتی💖💜💟 خداجونم تو رو به حق فاطمه زهرا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین 🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عید شما هم مبارک‌

تمام آیه ی قرآن همین است فقط حیدر(ع) امیرالمؤمنین است ❤❤❤❤❤ اُنظُر إلَینا یا اَباعَبدالله(ع) ❤❤❤❤❤   در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم" (سوره زمر آیه۵۶)

یا علی 

علی ای همای رحمت  تو چه آیتی خدارا  

دل اگر خداشناسی همه در رخ علی بین 

به خدا شناختم من به خدا قسم خدارا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به علی شناختم خدارا

درسته به علی شناختم من به خدا قسم خدارا

1
5
10
15
20
25
30
35
40