2777
2789
عنوان

خسیس بودن همسر

3039 بازدید | 55 پست

سلام بچه ها خوبین 

شما چه راهکاری دارین برای شوهر خسیس خسته شدم بخدا واسه هزار تومن پول باید دوروز بهش بگم امروز روز عیده مردم خوشحالن من دارم از بغض میمیرم 

چند روز دیگه عروسی دعوتم عروسی دوست صمیمیه میگه خواستی بری ۳۰ تومنت میدم ببر 

بچه ها واقعا زشت نیست!؟

اگه هم پول بهم بده انقدر منتشو سرم میزاره ک اره من بهت پول دادم میخواستی خرجش نکنی

وضعمونم خوبه خداروشکر

بهش میگم من میخوام گواهینامه بگیرم میگه خوب برو میگم پول بده میگه مگه بهت ندادم میخواستی پس انداز کنی 

بخدا دارم کلافه میشم سرکارم نمیتونم برم هییییچ کاری پیدا نمیشه دیپلم دارم میخواستم برم دانشگاه گفت پول ندارم ۱۹ سالم بود عقد کردم میخواستم برم دانشگاه که عقد کردم

یه لباس درست و حسابی ندارم کیف پولم خالی کارت هام خالی چقدر بدبختم من 

تمام طلاهامو فروخت منم و ی انگشتر 

اگه کاری چیزی توی خونه هست بهم بگید توروخدا 😢بعضی وقتا حسرت میخورم به زندگیای دیگه 

بی عشق نشاط و طرب افزون نشود♥️بی عشق وجود خوب و موزون نشود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونی همچی دسته زنه من مثلا به شوهرم میگم پول بده برم ارابشگاه اصلاح کنم موهامو کوتاه کنم یا رنگ کنم پولو که میده دیگه نمیرم ارایشگاه خودم همه کارامو میکنم بلدم پولارو پس انداز میکنم ولی خوب اگر ازش پول بخوام بهم میده ولی دوست ندارم که بده بعد خرج کنم بگه چی خریدی اینا

چنان دلگیرم از دنیا 💫که خود را هم نمیخواهم
شکایت ترک انفاق کن. حداقل ماهی ۷۰۰میبرن براش .کورشه بده.

الان ک باهاش قهرم رفته خونه مامانش امروز روزه ام میگم بعد ناهار میام میگه اگه جرئت داری بعدازظهرپاتو بزار اونجا ابروتو میبرم .اگه شکایت بکنم ببین چه اخلاقی نشونم میده ۲۱ سالمه اما انگار ۳۰ سالمه خونه پدرم هییچ چیز کم نداشتم اما بعضی وقتا واسه ۲۰ تومن حسرت میخورم

میتونی بری مشاوره شاید با نصیحت یکم تغییر کنه وگرنه فقط راه قانونی میمونه. خسیسی درد بی درمونه

فک میکنی میااد مشاوره میگه من پول اضافه ندارم 

ببین شده یه کارخونه ای جایی برو‌کارگری و کم کم مستقل شو. 

اخه کجا برم با دیپلم همینارو هم قبولم نمیکنن