2777
2789

شرایط شرکت تو کنکور دو بخش عمومی و اختصاصی داره بخش اختصاصیش مرتبط به اینه، حتما باید یکی از این مدارک تحصیلی رو داشته باشن برای ثبت نام دیپلم دوره ی چهار ساله نظام قدیم آموزش متوسطه،داشتن مدرک دوره ی پیش دانشگاهی

داشتن مدرک سه ساله ی دوره متوسطه دوم در نظام جدید ( مدرک و دیپلم پایه دوازدهم ) 
داشتن مدرک کاردانی یا کاردانی پیوسته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیشه سه سال دبیرستان و نری اینا سوال های دختر جاریمه دیونم کرده میگه بپرس

امکان نداره,هرچیزی قانون و ضابطه خودشو داره ,شرط ورود به دانشگاه گواهی پایان تحصیلات دوره دبیرستانه .. قبولم شه واسه ثبت نام مدرک دیپلمشو میخوان 😐

به آبروی دل قسم،تن به قضا داده منم💕
خب با اطلاعات کاذب ثبت نام میکنی. سال فارغ التحصیلی رو هم 15 سال پیش میزنی که سوابق تحصیلی رو هم نخو ...

شما امتحان کردی یا دیدی کسی این روشو انجام بده؟؟؟ اصلا شدنی نیست اطلاعاتت غلط باشه اصلا کارت ورود به جلسه برات نمیاد 

شما امتحان کردی یا دیدی کسی این روشو انجام بده؟؟؟ اصلا شدنی نیست اطلاعاتت غلط باشه اصلا کارت ورود به ...

خب اصلا فرض کن که اینجوری هم نشه . میتونی با اطلاعات کس دیگه ثبت نام کنی . ولی عکس خودتو بدی

لطفا پست من رو نپسندید. اه