2777
2789
عنوان

بیاین خانمایی ک متاهل هستین

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 53 پست
اره درست میگی ولی مشکل اینجا ب دست شوهر من طلایی میاد ولی من استیل دوس دارم واس همین موندم 

من استیل گرفتم پشیمون شدم رینگ زردخوگشل تره....یاحلقه ظریف زرد.

همه چی آخرش قشنگه اگه قشنگ نبودبدون آخرش نیست❤😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

جان جان باشه 😍😁😁 رو نظرت چ مصممی😂😂

اخه من حلقمو استیل ورداشتم بعدش مغازه داره گفت میشه طلایش کرد خوشحال شدم بعدش بعد دو روز رنگش رفت بردم پس دادم طلا باید طلایی باشه همیو بسسس

خدایا عاشقتم
من پشت حلقم طلایی با نوار سفید و خود حلقم سفیده یه ترکیب باحالی شده

خعلی خعلی زیاد ازت ممنونم این بفکر خودم نرسیده بود اخه حلقه ی منم یه پشت حلقه داره اینجوری اگ ب نتیجه ۱۰۰ برسم خعلی خوب میشه 

حلقه شوهرت چ رنگیه؟

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
خب نمیشه چون اصولا حلقه مرد ساده س دیگ نمیشه دو رنگه باشه 

حلقه منو شوهرم دورنگ بود از خودمو عوض کردم ولی شوهرم چون استفاده نمیکنه نو مونده . اگه طلا استفاده نمیکنه یه نقره هم واسش بگیر

وقتی یه نفر میخاد با حرفاش ناراحتتون کنه خونسرد باشید و آرامشتون رو بهم نریزید اون هدفش بهم ریختن آرامش و اعصاب شماست پس نباید این اجازه رو بهش داد..
شامپاین🤔 دقت نکردم رز گلد دیدم ولی خب خوشم نیومد بنظرم دمده میشه زود و دلتو میزنه

الان همه طلافروشی ها دارن

به زردی طلای زرد نیست. یکمی ملایم تره، تو دست قشنگه

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙
من استیل گرفتم پشیمون شدم رینگ زردخوگشل تره....یاحلقه ظریف زرد.

مثل اینک طلایی بیشتر طرفدار داره🙂 رینگ ک اره طلاییش قشنگه ولی من رینگ ساده نمیخام

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
حلقه منو شوهرم دورنگ بود از خودمو عوض کردم ولی شوهرم چون استفاده نمیکنه نو مونده . اگه طلا استفاده ن ...

نه استفاده نمیکنه طلا اتفاقا ست نقره میخام سفارش بدم بسازن