2777
2789

وای ننه😍😍😍

الهی سالم بغل بگیریش😍😍😍

تروخداااااابرا منم دعاکننننن 

منم کلی برات دعامیکنم🥰😍

مامان دوتاوروجک بااختلاف یسال و دوماه😁😍انلاین شاپ کودک داریم،چون اول راهیم باکمترین سود ممکن 😍@lenin_babyshop

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی انشقاق خوندم الان بین دردام دارم پیام میدم توروخدا برام انشقاق بخونین برام دعا کنین خیلی میترسم

عزیزم من سرم هوو اومده تورو خدا دعا کن هووم طلاق بگیره و بره تو رو خدا کن منم از الان همش برای زایمانت دعا میکنم

انشالله خوب زایمان میکنی و نی نی سالم و سلامت ولی اکه میتونی اون وقت ک ۶.۷ سانت باز میشی بیا تاپیک بزن

😘😘😘خدای مهربون عشقم و ثمره ی عشقم راخودت واسم حفظ کن    تیکر تولد دوسالگی دخترمه.

عزیزم یکی از بهترین حرکتا که زایمانو راحتر میکنه  دستت رو به لبه تخت بگیر مثل حالتی که روی سنگ دستشویی نشستی بشین  کف زمین روند زایمان سریعتر پیش میره دمو بازدم حتما یادت باشه انجام بدی جیغ نزن  بجاش نزدیک زایمان شد زور بزن و نفس بکش

😎🤔
اگه جون داشتم چشم

الهی فدات شم اگه میخوای روند زایمانت تند تر بشه. پا شو وایستا دستت رو بگیر به تخت که سرت گیج نره. کمرت رو به حالت قر دادن بچرخون. برقص . حرکت بچه سریع تر میشه و زودتر زایمان میکنی الان چند سانتی