2777
2789
عنوان

خواهرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 21 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرف بدی نزده حالا فک کن عکسشو می گفت چه عکس العملی داشتی

با این اخلاقش فک کنم میزد از وسط نصفش میکرد 

ی ضرب المثل خارجی هس ک میگه:                                 😏    car  not  R  😏                                      یعنی: "کار که عار نیست"                                                          خارج نرفتید ک بدونید 

عزیزم نیت بدی نداره. ذوق میکنه عمه شده از بچت هم داره تعریف میکنه. الکی حساس نشو بی احترامی که نکرده بنده خدا. خوبه الکی عیب رو بچت بزاره یا از حسودی حرفایی بزنه که تا ته دل آدم بسوزه آدم حرصش بگیره؟ 

بی خیال

شما چجوری زندگی میکنید با این منطق تون؟خب مگه  دوست داری بچت از محبت عمش محروم باشه؟

برادرزاده مثل نفس میمونه و ربطی به این نداره که خودت بچه داری یا نداری

منم میمیرم برای برادرزاده هام با اینکه از مادرشون حالم بهم میخوره اما تفسم به نفساشون بنده،خودمم بچه دارم

من اصلا برادر ندارم که بخوام طرف خواهرشوهر باشم ولی خدایی من هیچ چیز آزار دهنده ای نمیبینم تو حرفاش، ...

اره قضیه به همین حرف محدود نمیشه خیلی مشکلات دیگه م هست...نمیشه صرفا از روی جمله بندی گفت و  قضاوت کرد ...