2821
2789
منم‌حس میکنم موکل داره 

موكل داشته باشه انقدر استرس نداره همش دستها ميلرزه مبادا خطا كرده باشه قشنگ استرس و ميشه  ديد تو نگاهش اينطور أدمها ذهن خواهر و حالت هيبنوتيزم و خيلي خوب ميدونن و ممكنه از قبل از برنامه اونقدر تلقين ميكنه كه تو مغز اينا جا ميفته   انرژي زيادي صرف ميكنه قشنگ معلومه 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

موكل داشته باشه انقدر استرس نداره همش دستها ميلرزه مبادا خطا كرده باشه قشنگ استرس و ميشه  ديد ت ...

ولی کسی که با    در ارتباط هم باشه هم  انرزیش و... تحلیل میره حرف شمام درس ولی من نظرم رو موکل هستش

ولی کسی که با    در ارتباط هم باشه هم  انرزیش و... تحلیل میره حرف شمام درس ولی من نظر ...

امیدوارم اینطور نباشه آخه یکم قضیه ترسناک میشه .⁦:-!⁩😎 کاش واقعا نیرو و توانایی خودش باشه .گرچه من به محمد رای میدم اما به اجرای کارهای دیگه هم خیلی احترام قائلم