2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

476 بازدید | 17 پست

دوستم رفته عمل کنه چون کسی نبود و باید میرفتم سرکار من گفتم به جاش میرم تو یه رستوران به عنوان صندوقدار کار میکنه 

امشب قبل اینکه بیام صاحبکارش اومد تا ببینه حساب صندوق با فیش برابر هست یا ن وقتی چک کردیم 45 تومن کم بوده 

خیلی بهم برخورد همون لحظه میخواستم گریه کنم بنده خدا صاحبکارش خیلی مرد خوبیه و میگفت اشکال نداره حتما یه چیزو اشتباه ثبت زدی اما من خودم خیلی ناراحت شدم و با کارت خودم 45 تومن رو کشیدم اما نمیدونم چرا هنوزم خیلی حس بدی دارم😢😞 میشه یه کم دلداریم بدید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو بودی الان چیکار میکردی؟  فردا روم نمیشه برم  الان که اومدم خونه خیلی گریه کردم اما با ...

به این فکر کن ک تو انقد مهربونی ک برا دوستت همچین کاری کردی

پولشم ک دادی

پس گریه نداره که

اشتباهه پیش میاد

آخر بدمَد صبح امید از شب من... ——> بعد از چند سال اومدم بگم که بالاخره دمید! جوری که هیچوقت فکرشو نمیکردم
به این فکر کن ک تو انقد مهربونی ک برا دوستت همچین کاری کردی پولشم ک دادی پس گریه نداره که اشتب ...

تا جمعه دوستم گفته میاد دارم دعا میکنم زودتر بیاد چون دیگه روم نمیشه برم 

همه ی این کارا رو کردم اما بازم کم بود

خب پیش میاد توی بزرگترین‌تنخواه داری ها و صندوق داری ها هم‌این اتفاق می‌افته ، اگر این‌نبود حسابی ب عنوان کسور و اضافات صندوق درست نمیشد تو قانون ، از دوستت بعدا بپرس حساب کسور و اضافات دارن؟؟

امضا نمیدم😁✋