2777
2789

همسرم تک پسره . خواهر شوهرم دوتا پسر داره. منم یه پسر ۳ ساله دارم یه توراهی که اونم پسره. اهر شوهرم شهر دیگه زندگی میکنه. من نزدیک مادر شوهرمم. خواهرشوهرم یه هفته ایه اومده شهره ما با اینکه یه هفته از تولد پسرش گذشته مادر شوهرم امروز واسش تولده بزرگ گرفت با تم و کلی غذا ....... در صورتی که یه بار واسه پسر من از اینکارا نکرد. رو دیوار خونشون عکس بچه بزرگه خواهر شوهرم بود امروز رفتم دیدم ورداشتن جاش عکس دونفزه پسراشو گذاشتن. خیلی به پسرم محبت میکنن اینم بگما . ولی این کاراشون حرصم میده.

منم نه گذاشتم نه برداشتم گفتم لازم شد یه عکس از بچه ام بدم بزنید به دیوار وگرنه شک میکنن اینم نوه اتونه ؟؟؟!!!!

مادر شوهرم سریع به اون یکی خواهرشوهرم گفت عکس کارن رو نزدی چرا اونم گفت خوب اسن عکس هدیه ابجی به بچه هاشه. که تو خونه شما باشه چون خونه اشون پره عکسه. (پسره منم کلی عکس و شاسی داره تو خونمون کلا از عکس فولیم چون خواهرشوهر مجردم عکاسه)

حالا من از اینا ناراحت البته نه زیاد ولی خوب بالخره هرچقدرم که تودار و صبور باشی یه لره ته دلت رو قلقلک میده...... شوهرم هم از همه چی مطلع و همش پیام میداد تورو خدا غصه نخور تو حامله ای و اینا.

تولد با خوشی تموم شد من در حد توانم کمک کردم. اخه سنگین شدم تو بارداری هم اپاندیس عمل کردم کلا بارداریم سخته. 

وقتی شوهرم اومد رفتم تو اتاق دراز کشیدم. تا اینکه اومد.......

خدایا شکرت بابت همه ی چیزهایی که بهم دادی مخصوصا پسره نازم که جونم بهش بنده. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خونه مادرشوهر منم فقط عکس نوه دختریشون رو‌ زدن پسر منو طفلی چن بار گفته چرا عکس من نیس منم بهش گفتم عکس تو خونه بابا جون ایناست اینجا چرا باشه 

محبت ندارن دیگه چیکار میشه کرد

عزیزم خونه مادرشوهر منم فقط عکس نوه دختریشون رو‌ زدن پسر منو طفلی چن بار گفته چرا عکس من نیس منم بهش ...

چه بی عقلن نوه پسری که از خونه خودشونه رو تحویل نمیگیرن 😑

هیچ چیز همیشگی نیس 🤍

شوهرم اومد اینا هم گفتن خوابیده. اونم یه راست رفت تو اشپزخونه مشغول صحبت و اینا در صورتی که من ۲ دقیقه پیشش باهاش حرف زدم. شروع گرد خوش و بش با دوست مادر شوهرم. وقتی دوستاش رقتن من از اتاق رفتم بیرون شوهرم بلند و با لبخند گفت سلام منم اخم کردم و گفتم سلام و رفتپ تو اون یکی اتاق. اونم اومد و گفت چی شده گفتم تو یه سر نیای تو اتاق به من سلام کنی جلو این همه ادم یعنی من اینقدر بی ارزشم. اشکام همینطوری میریخت

به نظرتون واسه بارداری حساس شدم؟ یا حق داشتم

خوب شما هم که حرف دلتو زدی بهشون ناراحت چی هستی؟

اخه همیشه و همه جا ادعاشون میشه بین عروس و دختر فرق نمیذارن. همش میگن نوه ها یکی هستن. همه رو هم نصیحت میکنه. اما خودش.......

اخه همیشه و همه جا ادعاشون میشه بین عروس و دختر فرق نمیذارن. همش میگن نوه ها یکی هستن. همه رو هم نصی ...

خوبه دیگه همین که تو دلت نگه نداشتی که کینه بشه خوبه .کلا از کسی ناراحتی بگی خیلی بهتره

بین جمعی که نشستند قضاوت بکنند ؛ کاش میشد که کمی هم به خدا جا برسد...

به همسرم با عصبانیت گفتم برو با همون خانوم حرف بزن. اونم گفت واست متاستفم من اونو ادم حساب نمیکنم منم گفتم فعلا کسی که ادم حساب نشده منم. اینم بگم اصلا حس نمیکنم اون خانوم ازم سرتره. ولی دارم دق میکنم. 

بدتر اینکه الان قیافه گرفته قهر کرده

خوبه دیگه همین که تو دلت نگه نداشتی که کینه بشه خوبه .کلا از کسی ناراحتی بگی خیلی بهتره

الان  حرصم از این گرفته که این اقا بامن قهره. از سر شب دارم گریه میکنم