2777
2789
عنوان

پسرم از همه چی چندشش میشع

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 40 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرم میگفت ببر باشگاه شاید هولسش پرت بشه یادش بره

فک نمیکنم با این شرایط بتونه تو باشگاه بمونه مثلا عرق کنه یا یکی کثیف باشه حالش بدتر میشه 

حالا ببر شایدم خوب باشه ان شاالله ولی درکنارش حتمممما دکتر ببر

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
اره ببرش ممکنه بدتر بشه

حالا این جا همه میگن ببر پیش دکتر من تجربه داداش کوچیکمو میگم که همش از پا چندشش میشد مخصوصا پاهای مامانم که دورش بگردم بخاطر کار زیاد بشدت ترک بسته بود تا حدی که یه بخش از زیر سفره رو مخصوص خودش اعلام کرده بود کسی حق نداشت یه قدم روش بزاره اگه پای کسی رو مبل یا جای خودش رو زیر سفره میدید داد داد میزد فحش میداد گریه میکرد و میرفت آب میاورد و میریخت رو مبل یه روز نزدیک مغرب بود مامانم خیلی مریض بود و رو مبل دراز کشیده بود داداشم از کوچه برگشت و شروع کرد به جیغ و گریه مامانم هم حرصی شد حسابی بچه رو کتک زد و بعدش مجبورش کرد کف پاشو ببوسه نمیگم کار مامانم درست بود ولی مریض بود و عصبی و البته داداشم این وسواس برای همیشه از سرش افتاد

اره ببرش ممکنه بدتر بشه

حاله همه گفتن ببره دکتر من داداش کوچیکم بشدت از پا چندشش میشد مخصوصا پاهای مامانم که دورش بگردم اینقدر زحمت میکشید که کامل ترک بسته بود من پاهای مامانمو ماساژ میدادم نمیدونم داداشم از کی یادگرفته بود مامانم کاری کرد که غلط بود ولی این چندش از سر بچه افتاد یه روز نزدیک غروب مامانم خیلی مریض بود رو مبل دراز کشیده بود داداشم از کوچه برگشت و شروع کرد جیغ و گریه و کلی آب ریخت رو جایی از مبل که مامانم پاهاشو گذاشته بود مامانم هم عصبی شد گرفت حسابی بچه رو کتک زد و بعدم مجبورش کرد کف پاهاشو ببوسه الهی داداشم خیلی بد تحقیر شد ولی موثر بود