2777
2789
عنوان

حاجت دارها بیاید شب عید برای برآورده شدن حاجاتتون توحید بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 78 پست

عزیزم برای منم پلیز:)خدا مادرتونو فوت کنه

محصولات آرایشی و بهداشتی و درمانی•درمان جوش•لک صورت•اسکار جوش•منافذ باز•قطع ریزش مو و رویش مجدد موها•از بین بردن کامل چروک های صورت پنج سال بدون بازگشت•روشن شدن صورت•روشن شدن دست ها ،کشاله ی ران،زانو،ارنج و نواحی تیره ی بدن،پرپشت شدن موها،رویش و تقویت مژه و ابرو•روغن های گیاهی اصل:آرگان،ماکادمیا،زیتون،خشخاش.جهت مشاوره ی رایگان و سفارش محصول به ایدی تلگرام:nafismakeup1@ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم برام بخون فردا پسرم عمل داره سیزده ماهشه توروخدا دعاش کنید

براش صلوات فرستادم انشاالله بعد عمل سلامت و سالم باشه 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍

عزیزم برای مادر صلوات و ایة الکرسی خوندم

برای منم توحید بخون

عید همه مبارک

ایشالله دعاهاتون برآورده شه

منم همچنین

برام دعا کنید بچه داربسم و شوهرم علاقش به من و بچه بی نهایت بشه

❤️💕

عزیزم عیدت مبارک 

التماس دعا 

چشم حتما صلوات میفرستم روحشون شاد ❤

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.