سلام بچه ها بازم اومدم ...من قدم ۱۷۰وزنم برای عقدم ۶۱بود خداییش لاغر و بد فرم نیستم همه از اندامم تعریف میکنن .... ولی یچیزایی ناراحتم میکنه اولین بار که رفتم با مادرش و بقیه خرید برای بله برون(میخواستم برام پیراهن بخرم خودمم بردن که خودم انتخاب کنم ) وقتی خواهرشوهرم رفت تو اتاق پرو لباس مجلسی بپوشه مادرشوهرم گفت دختر ماااااااانننننننکنه بخداااااااا من اصلا آدم حسودی نیستم بخدا.... ما تهرانم اونا شهرستان دفعه پیش که فیلم جشنمون و بردیم سریع مادرشوهر م گفت چه داماد خوشششش تیپی !یبارم از من تعریف نکرد ...این دفعه آلبوم و عکسامون و میبریم و فردا راهی شهرستان میشیم من همیشه عاشق هیکلمم اما الان حس خوبی ندارم حس میکنم دلم نمیخواد برم خونشون
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نمی دونم والا خودشونو عاقل ترین ادم میدونه ببین منم پسر دارم میخوام مادرشوهر بشم با خودم میگ ...
بخداااااااا دایی من عقد کرده بود زنش میومد خونه مادربزرگم انقد قربون صدقش میرفتن ! حالا خیلی هام میگن حساسی فلانی ولی وااااقعا زشته تو داری فیلم عروسی میبینی یکبار از عروس تعریف نکنی بعد جلو عروستون فقط از داماد خوب بگی ..... بعد من بیچاره بخاطر جیب شوهرم لباس عروس تن پوش چندم پوشیده بودم .... منم نو میپوشیدم اندامم به چشم میومد
من از اولین روز ازم تعریف نکرد با اینکه از دختراش بهترم نمیگم خوشگلم اتفاقا معمولیم ..... نمیگم آدم بدیه نه ولی شده مثلا شوهرم داشته راجب مامان من حرف میزده از دهنش اومده مامان ..... مادرشوهرم آروم گفت حالا اون مامانش شده!چطور خودت ناراحت میشی