2777
2789
عنوان

پخت مرغ با پیاز

7952 بازدید | 38 پست

سلام خانمها کسی بلده مرغ رو پیاز چطور میپزن من قبلا جایی خورده بودم یادم نیست پیاز کلا کف قابلمه میذاشتن بعد مرغ میذاشتن روش بدون آب وروغن میپخت نمیدونم باز کسی بلده اینطوری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پیاز کف قابلمه میچینم بعد مرغو سرخ میکنم میذارم رو پیازا سسم درست میکنم میریزم روش دم کنی میذارم دم بکشه هرکی خورده عاشقش شده
حس اون بچه ای رو دارم که فقط به خاطر اینکه صاحب توپه بازیش میدن...

من اول پیازو خورد میکنم بعد مرغا رو نیذارم روش در قابلمه رو میبندم با اب خودش میپده بعد یکم روغن نیریزم تفت ببینه

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”
بدون روغن ميشه ولى بدون آب نميشه ميسوزه 

نه نمیسوزه با اب مرغ میپذه فقط باید در قابلمه رو بذاری

بله باید پیاز خیلی زیادی خرد کنی بعد بریزی رو مرغ با کمی هم روعن زیرش رو کم کنی بذاری مرغ وپیاز اب ب ...

اره پیاز باید انداره مرغا باشه

سلام من این بلد نیستم ولی غذایی شبیه این نمی‌دونم دقیقا غذای محلی یکی از شهرا بود که کف قابلمه پیاز زیادی حلقه میذاشتن بعد گوشت قرمز همراه تکه های دنبه وچربی میچیدن مجددا پیاز وادویه با حرارت کم 

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....