2777
2789
عنوان

فولیکول 22 در 19

734 بازدید | 21 پست

سلام دوستای خوب دیروز رفتم سونو گفت یه فولیکول 22 در 19 داری. بنظرتون کی اقدام کنم؟

عضو تاپیک مانکن های زیبا  عضو گروه آبی    وزن اولیه ۸۶ قد ۱۷۲   وزن هدف ۷۶  

روز ۱۹ پری ۲۲ بود؟

دوره هات چند روزه است؟

دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خود سونوگرافی نگفته تقریبا کی آزاد میشه؟

جنسیت بچه واست مهمه؟

دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
خود سونوگرافی نگفته تقریبا کی آزاد میشه؟ جنسیت بچه واست مهمه؟

نه نگفت. اره چون مهمه رفتم سونو

معمولا هر ماه به تخمک آزاد میشه مگر این که داروی خاصی استفاده بشه ....

اگه دقیقا میدونی ماه بعد چه روزی پریود میشی ۱۴ روز قبلش میشه روز تخمک گذاریت...

من ماه قبل سونو دادم سونوگرافی گفت حتی شده فولیکول ۲۴ شده و آزاد شده...ولی فکر نکنم واسه همه یه جور باشه...

اگه دقیقا میدونی ماه بعد چه روزی پریود میشی ۱۴ روز قبلش میشه روز تخمک گذاریت...

با این حساب که شما میگی میشه فردا.

بنظرم امشب اقدام کنم. 

من ماه قبل سونو دادم سونوگرافی گفت حتی شده فولیکول ۲۴ شده و آزاد شده...ولی فکر نکنم واسه همه یه جور ...

نفهمیدم منظورتون رو رها جان.