2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تابستون ٩٧ثبت نام كرديم تازه تحويل دادن با تاخير خيلي زياد اما خلاصه دادن ديكه دقيقا مثل فيلم هيولا ...

🤔🤔🤔 ماهم دی ماه ثبت نام کردیم تحویل عید گفتن ینی راستع؟ میدن 

سلام نی‌نی، حال عجیبی دارم یه حال خیلی خوب، یه حس تازه انگاری روبه‌روی من از امروز در یه دنیای خیالی بازه دنیایی که با اون به هم رسیدیم بدون تو یه لحظه اون‌جا نیستم تو اومدی پا تو دلم گذاشتی تو با منی، من دیگه تنها نیستم🤰
من فروش قطعي خريدم بدون قسطه همون اول بيشتر مبلغ رو داديم نزديك نه تومن رو هم فكر كنم يه ماه بعدش دا ...

ن ما ۲۶ تومن دادم بعدش ب نرخ روز هر چی شد بقیه اش میدیم 

سلام نی‌نی، حال عجیبی دارم یه حال خیلی خوب، یه حس تازه انگاری روبه‌روی من از امروز در یه دنیای خیالی بازه دنیایی که با اون به هم رسیدیم بدون تو یه لحظه اون‌جا نیستم تو اومدی پا تو دلم گذاشتی تو با منی، من دیگه تنها نیستم🤰
عيد ٩٩؟تحويل ميدن اما سرموقع نه مال من تقريبا شش ماه تاخير داشت

اووووه😮😮

من ماشین از شهرستان تحویل گرقتم خودم ساکن تهرانم تا سندش اومد در خونه تقریبا ۴۰روز طول کشید

عزیزم میدونم 

وقتی اقساط تموم شد اگه توجه کنی تو سند تو قسمت توضیحات زده تو رهنه 

بعد اتمام اقساط نرفتی از رهن در بیاری تو نمایندگی؟

عزیزم میدونم  وقتی اقساط تموم شد اگه توجه کنی تو سند تو قسمت توضیحات زده تو رهنه  بعد ات ...

اره رفتم فک رهن انجام دادم بعد سندی که به نام خودم بود ۴۰روز تقریبا طول کشبد که اومد