2777
2789
عنوان

تنبلای نی نی سایت بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 46 پست
قبلا باشگاه میرفتم زومبا،،خیلی خوب بود تو روحیم تاثیر خوبی داشت شمام امتحان کن

من مجرد بودم شاغل بودم و یکسره اینور اونور بودم

الان دو ساله عروسی کردم شوهرم بددل بود 😞😞 خیلی اذیت شدم.. صبح تا شب تو خونه.. دیگه الان که افسردگی گرفتم یکم بیخیال شده.. دیگه چه فایده....

به کجا خواهی رفت با این ویرانی که خودِ تویی...
صبح که بیدار میشی اولین کارت گوشی چک کردن نباشه تختو مرتب کن صبحونه بخور بعد گوشی چک کن برای گوشیت ه ...

قدم اول لعنتی خیلی سخته

کالری شماری😍وزن اولیه۸۶،،هدف اول۸۰هدف دوم۷۵ ،،هدف نهایی۵۵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قدم اول لعنتی خیلی سخته

نه فکر میکنی سخته. خودتو مجبور کن به شروع یه کاری اونوقت میبینی چه راحت حواست از گوشی پرت میشه. گوشیتم بذار تو اتاق و برو بیرون مشغول شو کنار دستت نباشه.

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   
الان ما خودمونم بدتریم 😂 چی بگیم که بکار شما بیاد 😎  کاش یکی خوده منو از تو تختم میکشید بیرو ...

یه بار شوهرم ساعت ۴ عصر اومد خونه همیشه ساعت۸ میاد من هنوز  تو جام بودم سفره صبحانه هم پهن بود

اینقدرررررر هول شده بودم که نگووو

گفت پس بگووو چرا هرروز چاق تر میشی ،،اومدم رخت خواب جمع کنم گفت نمیخاد دوساعت دیگه شبه ولشون کن😬😬

نه فکر میکنی سخته. خودتو مجبور کن به شروع یه کاری اونوقت میبینی چه راحت حواست از گوشی پرت میشه. گوشی ...

از شنبه😬

از شنبه😬

نچ از همین الااان 

همین لحظه شروع کن

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   
نچ از همین الااان  همین لحظه شروع کن

پس من پاشم رخت خواب جمع کنم یکی از در میاد ابروم میره

یه بار شوهرم پشت در بود هرچی زنگ میزد درو باز نمیکردم تا حداقل زخت خواب جمع کنم،،بعد باز کردم گفتم دست شویی بودم