2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زیاد حساس نشید ..اگه فکر میکنید حالتون غیر طبیعیه...برو دکتر چون بچه تو ۳۸ هفته هم کامله  از ای ...

مشکلم بادکتر رفتن نیس فردا صیب میرم فقط میخام بدونم برا زایمان آماده شم یا نه 

اول ماه هشت خونریزی کردم دکترم گفت اماده باش اگه ادامه داشت برو زایمان کن ..... چند روز بعدش حرکت بچه تو ان اس تی کم شد گفت اگه زیاد نشد برو بیمارستان ..... هفته ۳۴ رفتم پیشش گفت بچه کامله الانم میتونی زایمان کنی مبارک باشه دردت گرفت برو بیمارستان ..... الان من نزدیک ۲ ماهه هر روز آماده باشم دیگه خسته شدم 

پاشو ووووووو....برو دکتر

حرص نخور عزیزم

ایشون نگران کاچیه 

تو داری خودتو اذیت میکنی😐

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
چراااا

حتما همیت الان برو دکتر

منم مثل شما بودم

خدا رحم کرد بیمارستان بودم که اینجوری شدم دکتر آمد معاینه کرد گفت کیسه این سوراخ شده بعد کیسه این پاره کرد گفت بچه مدفوع کرده اورژانسی سزارین کردن

منم نمیخواستم بزن بیمارستان ه ارشوهرم اسرار کرد رفتم

الان جون بچه م مدیون اون هستم.

الانم اگه بدونم وقت زایمانمه باید اول بچم بسپرم دست کسی بعدش مامانمو خبر کنم و .... هر کدوم قضیه ایه ...

الان فقط به فکر جون بچت باش

یه درصد احتمال بده خدایی نکرده یه چیزیش بشه

خیلی خونسردی