2777
2789
عنوان

خونمون خیلی سوسک داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1318 بازدید | 68 پست

حشره کش کامن رو هایپرها و سوپرهای بزرگ دارن 

قیافش شبیه اسپری های حشره کش نیست 

عکیسش اینه 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم .                                                                                       چگوارا
سلام خانومی من کل مطالب خودت رو خوندم کم و بیش در جریان مشکلاتت قرار گرفتم من مشکلات شما رو کم و بیش ...

چقدر شبیه من فکر و عمل میکنی ، داشتم فکر میکردم من کی اینا رو تایپ کردم 😳😳😳😂😂😂

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم .                                                                                       چگوارا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخی عزیزم تو هم سختی زیاد کشیدی. آره موافقم. شاید اگه منم سفت تر میگرفتم خیلی از این اتفاقا نمیوفتاد ...

تو خنگ نیستم خواهر عزیز ، فقط محجوبی ، صفت خوبی هم هست ، نه گفتن هم تمرین میخواد لازم نیست مستقیم بگی نه ، برای شروع بگو به میشنهادتون فکر میکنم ، و کار خودتو بکن . الان لازمش دارم ، و تا ابد لازم داشته باش 😂 . اون چند مورد ادویه و قلمه هم خودش نه گفتن برعکسه ، زمان بخر و فراموش کن . یعنی بگو باشه حتما ولی یادت بره . البته این بدجنس بازیها فقط برای خانواده شوهرای بدجنس ما کاربرد داره ها ، با همه نکن این کارا رو 😂🤪

سسلام ما با طعمه گذاری انواع سوسک های مزاحم رو برای همیشه از بین میبریم نابودی سوسک بدون سمپاشی

✔صد در صد تضمینی بعد از چند روز هیچ اثری از سوسک های مزاحم نخواهید دید به جز لاشه آنها....

✔برای مکان هایی که در آنجا خانم باردار کودکان و نوزادن، سالمندان افراد مبتلا مشکلات تنفسی و  قلبی افرادی که نمی توانند بوی بد سم پاشی را تحمل کنند و دارای حساسیت و آلرژی هستند بهترین گزینه هست... تلفن 09044552995

تو خنگ نیستم خواهر عزیز ، فقط محجوبی ، صفت خوبی هم هست ، نه گفتن هم تمرین میخواد لازم نیست مستقیم بگ ...

نه خیالت راحت فقط برای تلافی استفاده میکنم. عاشقت شدم که       

آینده حتما" زیباست.🥰
   نه خیالت راحت فقط برای تلافی استفاده میکنم. عاشقت شدم که       ...

منم داشتم میخوابیدم ، شیش ساعت جایزه و جون هم  توی یه بازی که توی گوشیم دارم و عاشقشم داشتم ،  دراز کشیدم گفتم یه سری بزنم به نی نی سایت بعد هم تا بیدارم از شیش ساعت جون و جایزم استفاده کنم و چند مرحله راحت برم بالا ، تا بیدار بودم حدود ۵۰ صفحه خوندم دیگه خیلی دیر وقت شد خوابیدم ، بازیمو حتی باز هم نکردم بقیه تاپیک هم صبح فرداش خوندم . همون شب  عاشقت شدم ، هم تحلیل هات هم برخوردات هم جواب دادنت به خانواده شوهر هم به کاربرا همه عالی بود ، قشنگ معلوم بود کجا بزرگ و تربیت شدی و برات وقت گذاشتن و تربیتت کردن . وگرنه هرگز انقدر پیگیر نمیشم که یه کاربر تاپیکش رو قفل کنه و من برم توی یه تاپیک دیگش صداش کنم و باز تاپیک قفل شده رو پیش بکشم .