2777
2789
عنوان

خانومهایی که چرخ خیاطی ژانومه دارین لطفایه لحظه تشریف بیارید؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2800 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فاف که اصلا خوب نیست، پدر من فروشگاه چرخ داره

مال من پفافه قدیمیه بردم چرخ خیاطی فروشی گفت آلمانیه اصلا هر چی از خوبیش بگم کم گفتما ولی این ژانومه ۸۰۱ افتضاحه صدا که نگو سرعت پدالشم اصلا قابل کنترل نیست من که راضی نیستم هیچ 

پسرم اومدی شدی همه دنیام

چون از خانواده ام دورم خیلی از قیمت خبر ندارم اما ۶۰۰۰ برای گلدوزی و کارای تزیینی عالیه و کار کردن باش راحته اما ۸۰۲ (ببخشید اشتباه نوشتم ۶۰۲)چون ژتون میخوره کار باش سخت تره من خودم ۶۰۰۰ رو میپسندم

شیواجون شمابرادرداری؟کدوم مدلشوداری؟وازچه لحاظ راضی هستی؟؟؟؟

نه من ندارم دوستم که خیاط حرفه ایی و مزدن داره چرخهاش همه برادرز هست من ژانومه دارم راضیم ازش ولی خوب اگر میخوای خیاطی حرفها ای کار کنی بهتره برادرز برداری 

سه اصل هیچ وقت باکسی بیشتر ازجنبه اش رفاقت نکن,درددل نکن,شوخی نکن حرمتها شکسته میشود............ هیچ وقت به کسی بیشتر ازجنبه اش خوبی نکن,محبت نکن,لطف نکن تبدیل به وظیفه میشود.............. هیچ وقت ازکسی بیشتر ازجنبه اش خوبی نخواه,کمک نگیرانتظارنداشته باش تبدیل به منت میشود