rahakhanom72 مدیر عضویت: 1397/09/23 تعداد پست: 231 عنوان وای همسرم خرابکاری کرده | مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 34 پست خیلی ناراحتم واقعا. فرشمو تازگیا شستیم ببینید شوهرم با آب هویج خوردنش چیکااارش کرد.تولو خدا اگه میدونید چیکارش کنم چجوری پاک کنم راهنماییم کنید مرسی. بدون اینکه بدم قالیشویی هیچی قشنگتر از دعا برا همدیگه نیست مهربونا. اگه میشه واسه سلامتی مامانم دعا کنید😥 برا سلامتی خانوادمم همینطور😍 تا همیشه سایشون بالا سرم باشه. منم براتون دعا میکنم هر چی از خدا میخاین بهتون بده 😍 1398/05/28 | 00:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rahakhanom72 مدیر استارتر عضویت: 1397/09/23 تعداد پست: 231 اب هویج بد پاک میشع وای آره انگار رنگ مصنوعی ریخته هیچی قشنگتر از دعا برا همدیگه نیست مهربونا. اگه میشه واسه سلامتی مامانم دعا کنید😥 برا سلامتی خانوادمم همینطور😍 تا همیشه سایشون بالا سرم باشه. منم براتون دعا میکنم هر چی از خدا میخاین بهتون بده 😍
rahakhanom72 مدیر استارتر عضویت: 1397/09/23 تعداد پست: 231 فرشو تا بزن زیرش لگن بزار با پارچ آب بریز با دست محکم فشار بده تا از داخل فرش دربیاد رنگش پخش نمیشه؟؟ هیچی قشنگتر از دعا برا همدیگه نیست مهربونا. اگه میشه واسه سلامتی مامانم دعا کنید😥 برا سلامتی خانوادمم همینطور😍 تا همیشه سایشون بالا سرم باشه. منم براتون دعا میکنم هر چی از خدا میخاین بهتون بده 😍
bandana1370 عضویت: 1396/09/21 تعداد پست: 958 ماست بریز روش بزار بمونه بعد با قاشق وردار بعد هم دستمال اینطوری خیلی کم میشه گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔
پري14385 عضویت: 1393/10/22 تعداد پست: 6829 خیلی تلاش کرد که این شد حالا. قبلش داغونتر بود😂 شامپوفرش بده بهش
pariii98 عضویت: 1398/05/16 تعداد پست: 4643 فقط جیشش کم بود. جیش میکرد بهتره. این پی پیه دیگه 😂 😂😂😂حالام حتما رفته دست و پاشو دراز کرده نشستهپاشو برو بیارش کمک کنیه بشورشزودتر بشوری بهتره با شامپو بشوروایتکسم بد نیستا من به دست های خدا خیره شدم معجزه کرد.
rahakhanom72 مدیر استارتر عضویت: 1397/09/23 تعداد پست: 231 باید زود بشوریش وگرنه رنگش سخت میره یه لگن بزار زیرش و با آفتابه یاپارچ آب بریز روش بعد با مایع ظرفش ... باشه ممنون. واکتس هم بزنم؟ هیچی قشنگتر از دعا برا همدیگه نیست مهربونا. اگه میشه واسه سلامتی مامانم دعا کنید😥 برا سلامتی خانوادمم همینطور😍 تا همیشه سایشون بالا سرم باشه. منم براتون دعا میکنم هر چی از خدا میخاین بهتون بده 😍
rahakhanom72 مدیر استارتر عضویت: 1397/09/23 تعداد پست: 231 وا فدا سرت بعد باز میدی میشورن عین من بیخیال باش قبلا خیلی حرص میخوردم الان اصلا خیلی چیزی که تو دیده ناراحتم میکنه کصیف باشه. آخه میدونی رنگش خیلی روشنه خیلی ضایعس☹️😭 هیچی قشنگتر از دعا برا همدیگه نیست مهربونا. اگه میشه واسه سلامتی مامانم دعا کنید😥 برا سلامتی خانوادمم همینطور😍 تا همیشه سایشون بالا سرم باشه. منم براتون دعا میکنم هر چی از خدا میخاین بهتون بده 😍
rahakhanom72 مدیر استارتر عضویت: 1397/09/23 تعداد پست: 231 ماست بریز روش بزار بمونه بعد با قاشق وردار بعد هم دستمال اینطوری خیلی کم میشه ااا چ جااالب هیچی قشنگتر از دعا برا همدیگه نیست مهربونا. اگه میشه واسه سلامتی مامانم دعا کنید😥 برا سلامتی خانوادمم همینطور😍 تا همیشه سایشون بالا سرم باشه. منم براتون دعا میکنم هر چی از خدا میخاین بهتون بده 😍
بادبارون عضویت: 1398/04/13 تعداد پست: 1570 باشه ممنون. واکتس هم بزنم؟ ساده ایی دختر وایتکس بریزی که فرشت سفید بشه
مليكاااا عضویت: 1398/04/13 تعداد پست: 15859 رنگش پخش نمیشه؟؟ فقط اون تيكه روبشورديگه لبخند بزن بگذار همه بدانند از ديروز قوي تر هستي🌈💫
گیسوگلابتونم عضویت: 1397/08/23 تعداد پست: 16509 باشه ممنون. واکتس هم بزنم؟ نه یوقت رنگش خراب میشه.اگه با شامپوفرش نرفت پودر صابون اب کن بزن روش.من زعفرون غلیظ ریخته بود با صابون پاک شد.یعنی یه زعفرونی بود که نمیدونی هرچی فکرم رسید امتحانکردم تا پودرصابون جواب داد یا رب العالمین
rahakhanom72 مدیر استارتر عضویت: 1397/09/23 تعداد پست: 231 😂😂😂 حالام حتما رفته دست و پاشو دراز کرده نشسته پاشو برو بیارش کمک کنیه بشورش زودتر بشوری بهتره ... نه خیلی به خودش فشار آورد نتونست تمیز کنه. 😂گفت میبرم میشورم ولی تا 1 هفته دیگه هم نمیبره☹️ هیچی قشنگتر از دعا برا همدیگه نیست مهربونا. اگه میشه واسه سلامتی مامانم دعا کنید😥 برا سلامتی خانوادمم همینطور😍 تا همیشه سایشون بالا سرم باشه. منم براتون دعا میکنم هر چی از خدا میخاین بهتون بده 😍
rahakhanom72 مدیر استارتر عضویت: 1397/09/23 تعداد پست: 231 ساده ایی دختر وایتکس بریزی که فرشت سفید بشه 😂😂 هیچی قشنگتر از دعا برا همدیگه نیست مهربونا. اگه میشه واسه سلامتی مامانم دعا کنید😥 برا سلامتی خانوادمم همینطور😍 تا همیشه سایشون بالا سرم باشه. منم براتون دعا میکنم هر چی از خدا میخاین بهتون بده 😍
مليكاااا عضویت: 1398/04/13 تعداد پست: 15859 باشه ممنون. واکتس هم بزنم؟ نه نه شايد رنگ فرشت بره لبخند بزن بگذار همه بدانند از ديروز قوي تر هستي🌈💫
bandana1370 عضویت: 1396/09/21 تعداد پست: 958 ااا چ جااالب اره عزیزم اگه پاک نشد دو سه بار تکرار کن راستی با اب صابون هم پاک میشه هاثابونو بزن به یه طوری یا اسکاچ کف که کرد محکم بکش رو فرش تا لک بره گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔