2777
2789
عنوان

وابستگی دختر ۵ ساله ام به سینه م

| مشاهده متن کامل بحث + 20240 بازدید | 40 پست

جدی میگی؟!!! 🙄🙄😐😐😐

تو چطور مادری هستی ؟!اصلا چرا گذاشتی دست بزنه از اول ؟!من دخترم سه سالش بود تو حمام یکبار پرسید من بچه بودم ممه میخوردم گفت بله خواست ادامه بده با اخم بهش گفتم بسه دیگه دیگه این حرفارونزن شما بزرگ شدی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این چیزا چی هست؟؟

نوزاد تو مرحله دهانی از طریق خوردن لذت میبره و میتونن دنیای اطرافو بشناسه، حالا اگه چیزی که با دهان میخواد بشناسه ور ازش بگیرید یا خیلی زود از شیر بگیرید باعث میشه اون نیاز و بحران رفع نشه و به مرحله بعدی منتقل بشه، دختر پنج ساله باید بتونه اجابت مزاج کنه و از این طریق لذت میبره، اما نیاز قبلی و این نیاز امکان داره به مرحله بعد منتقل بشه

لایک نکنید پلیز ⚘️⚘️⚘️حال ما با دود و الکل جا نمی‌آید رفیق💔 زندگی کردن به عاشق‌ها نمی‌آید رفیق💔 روح ما آبستن یک عمر تنها بودن است💔 طفل حسرت نوشمان دنیا نمی‌آید رفیق 💔 دست هایت را خودت ها کن اگر یخ کرده‌اند💔 از لب معشوقه‌هامان ها نمی‌آید رفیق...💔

مامانم همیشه میگه تا ۷ سالگیت دستو میذاشتی رو سینم بازی میکردی میخوابیدی 😂

خودمم یادمه 

الان به شدت به شدت وابسته مادرمم اونموقع هم همینطور بود

دنیـامثل‌مادرت‌نیس‌که‌ظـهرسرش‌دادبـزنی‌شب‌واسه‌شـام‌صداکنه‌،دنـیاولت میکنه‌که‌‌ازگشنـگی‌بمیری!!!
آدم چندین مرحله تو زندگی داره اولین مرحلش دهانی و دومی مقعدی هست، دخترتون باید تو مرحله مقعدی باشه و ...

یعنی چی من نفهمیدم

کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊
خواهرمن تا ۸ سالگی گاهی میومد لباس مامانمو میداد بالا وسرشو میچسبوند به سینه مامانم حتی گاهی یه کم م ...

خودمم تا ۶ ۷ سالگی دستم تو لباس مامانم بود همش ....قشنگ یادمه وسط بازی یکم دس میزدم دوباره میرفتم 

ولی مگه میشه اینکار ارثی باشه

یعنی چی من نفهمیدم

بالاتر توضیح دادم

لایک نکنید پلیز ⚘️⚘️⚘️حال ما با دود و الکل جا نمی‌آید رفیق💔 زندگی کردن به عاشق‌ها نمی‌آید رفیق💔 روح ما آبستن یک عمر تنها بودن است💔 طفل حسرت نوشمان دنیا نمی‌آید رفیق 💔 دست هایت را خودت ها کن اگر یخ کرده‌اند💔 از لب معشوقه‌هامان ها نمی‌آید رفیق...💔

دختر خاله شوهرم پسرش الان ۹ساله شه بعضی وقتا میاد شیر میخوره از سینه مادرش اونم زورش بهش نمیرسه حتی ...

یعنی چی مگ شیر داره الان؟؟؟

کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊