2777
2789
عنوان

طول سرويكس ؟؟

127 بازدید | 14 پست

خانوما يه سوال داشتم من تو سونوي ان تي طول سرويكس اصلا گزارش نشده بود الانم كه هفته ١٨ رفتم انومالي بازم از طول سرويكس چيزي ننوشته تو گزارش سونوم نگرانم يعني دكتر فراموش كرده؟ وقت دكترمم ماهه ديگست. 

خدايا نگاهتو ازم نگير...

ینی حتی ننوشته که طوله سرویکس مناسب یا وضعیته سرویکس مناسب است؟یا مثلا همچین چیزی؟

Hair.mehri@ممنون میشم پیجم رو حمایت کنید ،سوالات حوضه زیباییتون رو صادقانه حواب میدم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم از اول بارداری ندادم سیروکسو

اگر لازم باشه یا علائمی داشته باشی دکتر تشخیص میده خودش مینویسه

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید

دکتر سونوگرافه من طول سرویکسه همه رو‌واژینال اندازه می گرفت تو انومالی 

ولی حتما چیزه مشکوکی ندیده که ننوشته

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
معمولا خود سونوگرافی ها میزنن مهمه کاش زده بود سونو۱۲ هفتگی نزد برات

نه هيچ ك وم ننوشته نميدونم الان خودم برم سونو؟ يا بذارم يه ماه ديگه از دكترم بپرسم. ميترسم اتفاقي بيفته

خدايا نگاهتو ازم نگير...
منم از اول بارداری ندادم سیروکسو اگر لازم باشه یا علائمی داشته باشی دکتر تشخیص میده خودش مینویسه

پس شايد ديده مناسبه گزارش نكرده اره؟ اخه جايي كه رفتم خيلي هم دقيق بود. منم از ذوق تعيين جنسيت يادم رفت خودم بپرسم . الان يادم اومد

خدايا نگاهتو ازم نگير...
چه شما مشكلي داشته باشي چه نداشته باشي طول سرويكس مهمه اندازه گيريش  من خودم دكترم دير برام ن ...

وقت دكترم ماهي يه باره خودم برم سونو اندازه ميگيره؟

خدايا نگاهتو ازم نگير...
جواب انومالی رو به دکترت نشون دادی؟؟؟

بله نشون دادم يعني منشي ميبره داخل مريض رو راه نميده بعد اگه لازم باشه دكتر ميگه بيا داخل.مال منو برد گفت اكي هست

خدايا نگاهتو ازم نگير...