2777
2789
عنوان

دندون درد دارم😭😭😭

92 بازدید | 23 پست

سلام دويتان متاسفانه دندونم سوراخ شده و به درد افتاده تازه متوجه شدم ولي اين ماه متوجه شدم باردارم تقريبا٥هفته هستم دكتر گفته بهتره بمونه برا سه ماه دوم ولي درد كه نميشه تحمل كرد

اين بچمم بعد يه سقط خدا بهم داده با كلي دعا و گريه

حالا موندم چيكار كنم

كسي سابقه داشته تو سه ماه اول بره عصب كشي؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلا اینکارو نکن خیلی خطرناکه خدایی نکرده بچه مشکل پیدا میکنه یکی از همسایهامون حامله بوده میترسه ب شوهرش بگه اخه بچه نمیخواستن از ترس شوهرش میره دندونشو میکشه یکی دوتارم پر میکنه میاد خونه الان بچش ناتوانی جسمی داره میگه از همون میبینمش سه تا بچه دیگش هیچ مشکلی ندارن ارثی هم نبوده

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔
نه اصلا اینکارو نکن خیلی خطرناکه خدایی نکرده بچه مشکل پیدا میکنه یکی از همسایهامون حامله بوده میترسه ...

اي خدااااااا😞😞😞

عجب اشتباهي كردم قبلش نرفتم چكاپ دندون😭

میخکم خوبه البته بپرس ضرر نداشته باشه

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔

اگه دوز بیحسی کنترل بشه و برای عکس رپوش بپوشید میتونی عصب کشی کنی من اول بارداریم انجام دادم

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
گلم میتونی سیر خام ولح کنی توش فلفل قرمز بریزی بزاری رو دندونت معجزه میکنه منم اول بارداریم همین مشک ...

انجام دادم عزيزم كاري كه گفتي رو ولي دائم بايد همينكارو كنم؟

اول بارداري يعني چندهفته بودين؟الان چندوقتتونه؟

8هفته بودم.پسرم الان شیش سالشه

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲