2777
2789
عنوان

سوتی یکی از دوستان قدیمی

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 39 پست
شمام‌دوست پسر داری؟

خیر چطور ؟فک نکنید خیلی املم این کارا رو بد میدونم به من ربطی نداره زندگی کسی و روابطش فقط چون ایشون مادرش خیلی تعریف دخترشو میکرد که از این روابط بدش میاد واسم جالب بود این عکس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دود از همینا بلند میشه

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
احتمالا گذاشته بعد پشیمون شده  چون چرا باید دستش بخوره؟مگه دم دسته؟؟

نمیدونم والا خودمم اول همین فکرو کردم ولی اخه یه خواهرزاده کوچیک داره یه سری کلی استوری از فرش و زمین گزاشته بود استوری ازش پرسیدم حذف کرد گفت وای حواسم نبوده گوشی دست فلانی بوده 

هیچی همینجوری جالب بود واسم زیادی مثبت بود مامانشم خیلی تعریف میکرد ازش که دختر من این کارا رو خیلی ...

خب اکثر خانواده های ایرانی همینن دیگه, ما کدوممون عقاید قدیمی خانوادمونو عینا قبول داریم؟؟ 

این احتمالا استوریشو از تو پنهان کرده یهو دستش خورده دیدی

اره خودمم این فکرو میکنم عجب نامردیه هااا از من بی خطر میترسه حالا من دیدم مگه به کسی گفتم 😂😂😂😂😂ولی اخه یه خواهرزاده کوچیک داره یه سری کلی استوری از فرش و زمین گزاشته بود استوری ازش پرسیدم حذف کرد گفت وای حواسم نبوده گوشی دست فلانی بوده 

من چند نفرو که اصلااااا فکر نمی کردم دوست پسر دارن دیدم تو خیابون

یجوری هول شده بودن که نگوووو

یکیش تا منو دید فوری دوید و رفت😂🤣🤣

کالری شماری😍وزن اولیه۸۶،،هدف اول۸۰هدف دوم۷۵ ،،هدف نهایی۵۵