2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد زنی که با خیانت شوهرش کنار میاد؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 26 پست

استارتر اگه دوستت این تاپیکو میزد همه به فحش میکشیدنش که طلاق بگیر یا داری دروغ میگی 

ولی الان دارن میگن حتماً صلاحشه😂😂😂 

زیاد جدی نگیر اینجا رو 

اینجا نی نی سایت است😂😂😂😂

میشه برام یه صلوات بفرستین؟؟😍☺ میشه دعا کنین تا به آرزوم برسم😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچوقت درموردمشکلات بقیه حرف نزنیدونظرندین مسلما هیچ کس دلش نمیخوادبه مشکلاتش تن بده حتماواسه خودش ...

اخه شما که نمیشناسینش

نه من عالم و آدم بهش میگن اشتباه کرده شوهرت بازم میره سراغ اینکار

هممون سعی میکنیم یکیو فراموش کنیم🤐😔

زنا سه دسته ان،اول اونائی که هیچ پشتوانه ای ندارن استقلال مالی ندارن نمیتونن طلاق بگیرن مجبورن بسازنو بسوزن تا این جا ایرادی نداره اما میتونن کم کم استقلال پیدا کنن از دست همچین مردی راحت بشن حتی شده ۱۰ سال کار بکنن پول جمع کنن بعدش جدا بشن عالیه،ولی ۹۰ درصدشون تنبلی میکنن نمیرن دنبال ساختن آیندشون پس هر بلائی بیاد سرشون حقشونه،دسته دوم  که از همه خاک بر سرترن استقلال مالی دارن شرایطو توان طلاق دارن ولی عادت کردن به تو سری خوردن فلاکت بازم حق همچین زنائی بدبختیه،دسته سومم زنائی هستن که در هر شرایط چه با استقلال مالی چه بی استقلال مالی برایه خودشون ارزش قائلن نمیذارن شوهرشون بهشون بی احترامی کنه اگه بی احترامی کرد حسابی میشورن شوهرشونو میچلوننش پهنش میکنن رو بند گیره میزنن تا خشک بشه دمشونم گرم.