2777
2789
عنوان

چیا یاد گرفتین؟

99 بازدید | 4 پست

دوستان هر کی از سرای محله; فرهنگسرای شهرداری; و مراکز فنی حرفه ای  تو شهرش یا سایرشهرها چیزی یاد گرفته لطفا بیاد بگه.. بعدا کنارش گذاشتید یا  ادامه دادین بعنوان یه حرفه؟ فرهنگی هنری ادبی فنی و ورزشی و غیره..

هر سحر نور می آید..

من یک سالی هست فرهنگسرا رفتم شیرینی و کیک و دسر و فینگر فود یاد گرفتم ،بعضی وقتها برای خودم درست میکنم شنبه هم میخوام برم کلاس نمددوزی خیلی به کارهای نمدی علاقه دارم.

الهی ور بی من لی غیرک ،خدایا،خیلی تنهام ،  هیچ کس و غیر تو ندارم .   
من یک سالی هست فرهنگسرا رفتم شیرینی و کیک و دسر و فینگر فود یاد گرفتم ،بعضی وقتها برای خودم درست میک ...

شیرینی و نمددوزی در فرهنگسرا؟آفرین الی جون ماشاءالله هنرمندی بانو😊راستی دیدی چه کارهای کیف قشنگی با نمد میدوزن؟

هر سحر نور می آید..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونت عزیزم اره تو فرهنگسرا یاد میدن قیمتاشونم زیاد نیست پیشنهاد میکنم شما هم یکی از اینارو برو خیلی لذت داره یه چیزی وقتی درست میکنی

الهی ور بی من لی غیرک ،خدایا،خیلی تنهام ،  هیچ کس و غیر تو ندارم .   
قربونت عزیزم اره تو فرهنگسرا یاد میدن قیمتاشونم زیاد نیست پیشنهاد میکنم شما هم یکی از اینارو برو خیل ...

زنده باشی عزیزدلم💚راست میگی  واقعا وقتی نکته ها ریز و ترفندها و لِم ها ی هر هنر یا فنی رو یادمیگیریم شادابی و امید و انگیزه عجیبی پیدامیکنیم.چشم حتما در اولین فرصت میرم من دوره آموزشی نان ها هم خیلی دوست دارم چون عاشق طعم نان خانگی ام  

هر سحر نور می آید..