سلام دوستان خواهش میکنم اگه تجربه ای دارید کمکم کنید
من دوساله ازدواج کردم پنج ماه بعد ازدواج باردار شدم پوچ بود طبیعی سقط شد الان چهارماه اقدام کردم باردار نشدم رفتم دکتر گفت تنبلی و کیست های ریز داری برام لتروزول و توموکسیفن از۳-۷روزی یکی داد ومتفورمین روزی دوتا ولی نشد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پارسال با دارو شدم بله پوچ بود خودش سقط شد..دوباره ۶ ماه دارو خوردم و باردار شدم..ولیبیی رحمم باز شد و ۲۲هفته زایمان زودرس گرفتم و بچم نموند...یه ماه دیگه میرم اقدام چون مطمئنم دوباره باردار میشم..
برای باردار شدنم یه صلوات میفرستن؟ممنونم از همتون.ایشالله همتون حاجت روا بشین.
توام امیدتو از دست نده..وقتی یه بار حامله شدی مطمئن باش دوباره میشی..من ۶ ماه که دارو خوردم دیگه دکترم گفت ای یو ای...منم بیخیال شدم و گفتم خوب ای یو ای دیگه...ولی ماه بعدش که دکتر نرفتم قرار شد واس ای یو ای استراحت کنم بعدش برم...ولی دقیقا همون ماه باردار شدم چون بینهایت بیخیال شدم ..به خدای مهربون توکل کن...خودم با اینکه غم از دست دادن دخترم داغونم کرد ولی شکی ندارم که باردار میشم ..فقط به خدا توکل دارم و میدونم بیخیال باشم باردار میشم..چون دوبار با بیخیالی باردار شدم و ایندفعه هم میشم.
ماهایی که دارو خوردم باردار نشدم واس هر دو بارداریم ولی بیخیال و بدون استرس بودم..بارداری اولم متفورمین و لتروزول و امپول اچ ام جی و اچ سی جی زدم ولی اون ماه باردار نشدم و ماه بعدش بدون دارو شدم
بارداری دوم هم کلومیفن و امپولا زدم و ماه بعدش باردار شدم
منم همینطورم فقط کیست ندارم بمن دکترم کابرلین داد دوماه مصرف کردم روزهای یکشنبه و چهارشنبه نصف قرص...لتروزول هم از شب ۳تا۷پریودی ولی فکر نکنم باردارباشم چون مثل همیشه أم و هیچ علائمی ندارم حقیقتأاینقد بی بی زدم و منفشی شده ک دیگه هیچ امیدی ندارم شیش ماه هم هست اقدامم اما....