2777
2789
عنوان

وای وای یه چیزی شندیدم اعصابم خراب شد 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 41 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گفتم که شهرمون کوچیکه .نخودشم دیگه نمیتونه اینجا زندگی کنه . مردم تحقرش میکنن .من مامانم همش ناراحته ...

اگر بخوای به حرف مردم زندگی کنی باید سرتو بزاری ی گوشه بمیری چون مردم زر مفت زیاد میزنن

ابرو با این چیزا نمیره 

ممکنه انگشت نما بشید و همه حرفش رو بزنن به خاطر فرهنگ پایین دورو بریاتون

ولی ابرو ریزی درصورتیه که طرف ننگ و ناشرع علنی بکنه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

امام خمینی این عمل رو بدون مشکل اعلام کرده هرکس چیزی گفت شما هم همینو بگید بگید شرعا مشکلی نداره

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

شهرما کوچیکه فک نکنم یکی دونفر بیشتر عمل کرده باشن همونا هم همیشه مسخره میشن . من خودم میفهمم مشکل داره ولی بدم میاد مسخرش کنن و واسه مامانم ناراحتم 

هرچی فکر میکنم ربطشو به شما نمیفهمم

شهر ما هم کوچیکه ولی خیلی ها عمل کردن تا الان 

دختر داییتون مطمعنن داره اذیت میشه دیگه با این حرفا بیشتر اذیتش نکنین

ما چاره ی عالمیم و بیچاره ی تو...
شهرما کوچیکه فک نکنم یکی دونفر بیشتر عمل کرده باشن همونا هم همیشه مسخره میشن . من خودم میفهمم مشکل د ...

سعی کن مامانتو آروم‌کنی و براش توضیح بدی که با عمل کردن دخترداییت آبرتون نمیره نه اینکه تو هم بشینی کنارش حرص بخوری و جو بدی 

ب نظرم بجای این ک از مادرت تاثیر بگیری و اه و ناله کنی

روی مادرت تاثیر بذاری و تو این زمینه راهنمایی شما کنی ک اتفاق وحشتناکی قرار نیست بیفته

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
چرا با دس نشون بدن مثلا نشونم دادن خاهرت که نیس دخترداییته

چون قبلا این مورد برای یه نفر پیش اومد .کاری بشون اومد ازشهرو دیارشون فرار کنن . من دوست نداشتم خانوادشون اینجوری بشن .تقصیرمن نیست که مردم بیفرهنگن . من فقط خواستم دردو دل کنم .ولی یه عده که فک میکنن خیلی حالیشونه میان واسه من روضه میرن .