2777
2789

سلام خانما میشه بگید چن روز قبل از پریودی علائم بارداری میاد و چ علائمی هست ممنون میشم کمکم کنید🙏

ازتون خواهش میکنم هر کسی امضامو میبینه برام دعا کنه منم مادر بشم خیلی سخته انتظار....

هیچ علایمی نداشتم

حتی ترشح

از ماهی ک اقدام کردم سینه هام موقع پریودی حساس میشد

ولی ماه ششم باردار شدم

پس سفتی سینه و حساس شدنش نشونه بارداری نیست

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

علائمش با پریودی یکیه مجبوره ادم‌صبر کنه تا علائم بعد پریودی و ازمایش بده...چون نمیتونی تشخص بدی بارداریه یا پریودی....ادم‌امیدوار میشه میگه باردارم بعد پریود میشه روحیش داغون میشه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ علائمی 

فقط یکم اطرافه نافم می خارید

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1

ده روز قبلش وسط کمرم تا ۴ روز سوزش داشت 

نوک سینه آب ک بهش میخورد سوزش داشت

هاله سینه چند تا جوش تقریبا برآمدگی بود در آورده بود و پر رنگ تر شده بود

و رگ هاش برجسته شده بودن

سه چار قبل وقت پریود هم تخمدان هام کمی درد داشت

ترشحم کاملا قطع شده بود

گاهی اوقات هم حس پریود شدن داشتم

هیچ علایمی نداشتم حتی ترشح از ماهی ک اقدام کردم سینه هام موقع پریودی حساس میشد ولی ماه ششم بار ...

واقعننننننن..الان بارداری عزیزم؟انشالله خدا بچه اتو حفظ کنه🙏🌺من ۱۰ روز مونده به پریودیم دیوونگی کردم بی بی چک زدم بعد منفی شد خیلی گریه و زاری راه انداختم ..آخه ساق پاهام درد میکرد میگفتم باردارم..این ماه عکس رنگی هم انجام دادم مشکلی نداشتم بنظرت میشه با وجود عکس رنگی و فقط سه بار رابطه باردار شد؟

ازتون خواهش میکنم هر کسی امضامو میبینه برام دعا کنه منم مادر بشم خیلی سخته انتظار....
علائمش با پریودی یکیه مجبوره ادم‌صبر کنه تا علائم بعد پریودی و ازمایش بده...چون نمیتونی تشخص بدی بار ...

آره راست میگی عزیزم منم چند ماهه اینجوری داغون شدم نمیدونم چیکار کنم از فکرش دربیام ممنونم ازت عزیزم🌺

ده روز قبلش وسط کمرم تا ۴ روز سوزش داشت  نوک سینه آب ک بهش میخورد سوزش داشت هاله سینه چند تا ...

حالا من همه این علایم رو با رابطه محافظت شده داشتم دوماه پیش! 

میخولم بگم قابل تشخیص نیست و بدن هرکس فرق داره اسی

ده روز قبلش وسط کمرم تا ۴ روز سوزش داشت  نوک سینه آب ک بهش میخورد سوزش داشت هاله سینه چند تا ...

منم دو هفته ای میشه کمرم پایینش درد میکنه البته الان کم شد بعد ساق پاهام هم به شدت کوفته بود واسه همین باز خیالات برم داشت..ممنونم ازت عزیزم🙏🌺

من دوروز از موعد پریودم گذشته هیچ اقدامی هم برای بارداری نداشتم😐🤦‍♀️ولی کلا چند روزه یکم سر گیجه دارم دست و پاهام سرد شده پایین کمرم یکم دزد داره ولی هنوز دل درد پریود نگرفتم فقط چند بار پایین دلم تیر کشیده

اینا نشونه ی بار داریه؟

من هیچ وقت دوره هام عقب جلو نمیشه حتی یک روز

بستگی ب شخص داره اما اکثرا علایم خاصی نداره! و یا شبیه پریود هست!  من معده درد نفس تنگی! باااا ...

ممنونم ازت عزیزم..من نمیدونم چ مرگم شده همش نشستم فکر میکنم و این خیلی بده نمیدونم چیکار کنم که فکرم راحت شه..من بیشتر نفخ دارمو پاهام کوفته اس کمرم هم درد داره

من با یه بار رابطه در ماه  بارداز شدم! 😁 ولی سقط شد

عزیزم انشالله که هر وقت دوست داشتی دامنت سبز شه🌹🌺🙏